Hoe maak je Plaats een vinkje in een Excel-spreadsheet

Hoewel de meeste van de cellen in uw Excel-spreadsheet waarschijnlijk standaard gegevens zoals cijfers of letters bevatten, kunt u symbolen in plaats te maken aan verschillende betekenissen te wijzen om uw opgeslagen gegevens. Wilt u een teek, zoals een vinkje of een grote plaats "X," er zijn twee verschillende manieren om het symbool toe te voegen. Je kan ofwel plaats een symbool van een doos met een vinkje of X, of in plaats daarvan gebruik maken van een selectievakje dat de gebruiker handmatig kunt controleren of uitvinken.

instructies

Symbool

1 Open uw Excel-werkmap en navigeer naar de specifieke spreadsheet die moet een teek te hebben. De spreadsheets in de werkmap zijn genoteerd aan de onderkant van het venster. Klik op de specifieke cel waar u de teek te worden geplaatst.

2 Ga naar het tabblad "Invoegen" aan de bovenkant van het scherm, die is geplaatst aan de linkerkant van het tabblad "Pagina-indeling" en aan de rechterkant van het tabblad "Thuis". Klik op de "Symbol" knop in het "Tekst" rubriek in de rechterbovenhoek van het venster.

3 Klik op de "Font" drop-down menu en selecteer de optie "Wingdings". Scroll naar beneden naar de onderste rij van de beschikbare Wingdings symbolen. Klik op de specifieke tick optie die u wilt gebruiken en klik op "Invoegen" om de teek te plaatsen in uw geselecteerde spreadsheet cel.

selectievakje

4 Open de werkmap die u wilt gebruiken en ga naar de betreffende plaat. Klik op het tabblad "Ontwikkelaar" in het lint aan de bovenkant van het scherm. Het tabblad "Developer" is aan de rechterkant, direct rechts van het tabblad "View".

5 Klik op de "Insert" knop in het "Controls" rubriek, die is gelegen aan de rechterkant van de "Code" rubriek. Klik op de "Check Box" optie onder het "Form Control" sub-rubriek.

6 Klik op de locatie op uw spreadsheet waar u het selectievakje te worden geplaatst. Klik op de rand van de doos en sleep het als je nodig hebt om het te verplaatsen naar een andere locatie. Markeer de tekst in het vak en druk op "Backspace." Typ wat tekst die u nodig hebt om te verschijnen naast het vakje.

7 Druk op "Enter" om het selectievakje te slaan. Klik op het vak aan de teek toe te voegen, of klik er opnieuw op om de teek te verwijderen.

Hints

  • Het tabblad "Ontwikkelaar" niet altijd in het lint aan de bovenkant van het scherm, afhankelijk van de opties die u eerder hebt ingesteld. Als je niet het tabblad te zien, klikt u op "File" en kies "Opties." Navigeer naar de "Customize Ribbon" rubriek aan de linkerkant van het scherm. Klik op de "Developer" vakje ligt de rechterzijde van het venster onder de "Main Tabs" rubriek en klik op "OK."