Hoe om een ​​geblokkeerde Contact Van E-mails verzenden op Hotmail

Hoe om een ​​geblokkeerde Contact Van E-mails verzenden op Hotmail


Het blokkeren van een contactpersoon op een instant messaging-dienst of chat-applicatie weerhoudt hem er niet van e-mails verzenden als hij weet ook uw Windows Live Hotmail-adres. De web-based Windows Live Hotmail-dienst omvat geavanceerde junk e-mail en spam filters, en u kunt deze tool gebruiken om alle e-mails automatisch te verwijderen uit de geblokkeerde contactpersoon, zodat u niet hoeft om ze te lezen of zelfs te zien in uw Hotmail inbox.

instructies

1 Log in op uw Windows Live Hotmail-account.

2 Klik op de knop "Opties" in de rechterbovenhoek van de pagina. Kies "Meer opties" uit het drop-down menu. Dit opent de pagina Hotmail Options.

3 Klik op de link "Veilige en geblokkeerde afzenders" in het voorkomen van ongewenste e-sectie. Kies "Geblokkeerde afzenders" van de instelmogelijkheden.

4 Typ het e-mailadres van de contactpersoon die u wilt blokkeren in het invoerveld. Klik op de "Add to List" knop. Dit voegt de contactpersoon aan de lijst met geblokkeerde afzenders, en Hotmail nu verwijdert automatisch alle e-mailberichten van deze afzender.

5 Klik op 'Ga naar Postvak IN "in het navigatiemenu links om het menu Opties te verlaten en terug te keren naar je Hotmail e-mail inbox.

Hints

  • Hotmail kunt u ook een e-mail afzender toe te voegen aan de lijst met geblokkeerde uit de e-mail inbox. Doe dit door te klikken op het selectievakje naast een e-mailbericht ontvangen van het contact en te kiezen voor "Ongewenst" van de belangrijkste Hotmail menu.
  • rapporteren altijd beledigende of bedreigende e-mails naar Internet service provider van de afzender of de e-mailservice. Ontdek hoe om misbruik te melden door een bezoek aan de support afdeling van de website van de provider.