Hoe kan ik een Apple webpagina?

Hoe kan ik een Apple webpagina?


Het creëren van een Apple webpagina is een eenvoudig en leuk proces. Uw webpagina kan worden over vrijwel alles. Apple heeft het eenvoudig naar een pagina die is aantrekkelijk en functioneel voor de lancering van uw eigen persoonlijke website te maken. Van het maken van een persoonlijke blog die dagelijks worden bijgewerkt, om een ​​professionele website voor een klein bedrijf, Apple webpagina's zijn ideaal voor het nemen van de giswerk uit van het creëren van een dynamische aanwezigheid op het web.

instructies

1 Start de iLife-programma. Toegang iWeb en u wordt doorverwezen naar een sjabloon thema voor de webpagina te kiezen. Maak je welkomstpagina en klik op een van de voorbeeldtekst te wijzigen met je eigen content.

2 Inhoud toevoegen, zoals foto's door te klikken op de tab foto in de media browser. Kies een foto en je bent in staat om gewoon te slepen naar de webpagina. Pas waar uw foto's door het bewegen van de foto langs de pagina worden geplaatst. U kunt ook wijzigen door de plaats houder tabs slepen op uw foto.

3 Voeg extra pagina's door te klikken op de add pagina knop, selecteer het type pagina die u wilt publiceren, variërend van blogs, foto albums, podcasts of gewoon een aanpasbare lege pagina.

4 widgets toe te voegen aan uw webpagina; beschikbaar zijn in de media browser in iWeb. Sleep de widget van de browser die u wilt toevoegen op de pagina. Widgets zijn onder andere benodigdheden voor compatibiliteit met video, kaarten en RSS-feeds.

5 Publiceer site via FTP. Selecteer de site die u wilt publiceren in de zijbalk. Klik publicatie-instellingen, selecteer vervolgens FTP-server. Type in naam van de site, en uw contactgegevens e-mail; Deze zal beschikbaar zijn voor uw bezoekers te zien. Voer uw FTP-server-instellingen, waaronder server-adres, de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw server. U kunt een server hosting service te gebruiken, zoals GoDaddy. Klik gewoon Site publiceren naar uw site te lanceren. Om uw pagina bij te werken is net zo eenvoudig als het klikken op Publiceren Site voor de instellingen door te voeren.

6 Publiceer site via MobileMe. Als u een abonnement met MobileMe, kunt u uw site eenvoudig te publiceren met MobileMe-servers. Toegang systeemvoorkeuren in Mac OSX. Selecteer MobileMe en meld uw gebruikersnaam en wachtwoord, ga dan aan te melden. Selecteer de site die u wilt publiceren in de zijbalk en klik op publicatie-instellingen. Selecteer FTP-server, typt u in naam van de site en uw contactgegevens e-mail. Lanceer uw site door te klikken op de knop site te publiceren. Om updates publiceren, selecteert u site te publiceren nieuwe inhoud door te voeren.

Hints

  • Apple webpagina's worden vaak gebruikt als fotografie portefeuilles door hobbyisten en professionele fotografen vanwege de eenvoudige en intuïtieve navigatie.