How to Get Rid van de Blue Screen Computer Virus

De SmitFraud virus infecteert een computer en wordt het scherm blauw, net als het scherm dat u ziet als er een echt slecht Windows Error, vandaar de bijnaam: Blue Screen Virus. Smitfraud logt de webpagina's die u bezoekt en stuurt u nep-antivirus programma's zonder uw toestemming die blijken meer malware programma's. Volg deze instructies te vinden en te downloaden SmitFraudfix.exe, en krijg dit virus uit uw computer.

instructies

1 Raak niet in paniek. Als het bureaublad blauw gaat, dan heb je hetzelfde gevoel in je darmen die je krijgt als je te snel rijdt en je ziet de politie lampjes knipperen op in je achteruitkijkspiegel te krijgen. De Blue Screen Virus zal niet de dood van je computer.
Print dit artikel, zodat u de richtingen wanneer je te maken hebt met de Blue Screen Virus kan volgen. (Je zal niet in staat om alle programma's te openen, terwijl je het virus, met inbegrip van Internet Explorer of Firefox vermoorden, dus het is het beste als je dit in je handen). Doe niets dat deze instructies vertellen je niet te doen niet te doen.

2 Typ "SmitFraudFix" of "SmitFraudFix.exe" in uw Internet zoekbalk en druk op "Enter."

3 Wanneer "SmitFraudFix" komt in de zoekmachines lijst, kiest u een website met de SmitFraudFix.exe programma en download het. Sla het bestand op uw bureaublad, zodat het gemakkelijk toegankelijk is. Klik op het icoon "Bureaublad weergeven" om ervoor te zorgen dat het programma op uw bureaublad.

4 Sluit alle geopende programma's.

5 Start je computer opnieuw op.

6 Als de computer opnieuw wordt opgestart, drukt u op F8 continu totdat er een menu verschijnt een lijst met opstartopties.

7 Klik op "1. Start Windows in de Veilige modus." Wacht tot de computer opnieuw is opgestart en meld u aan. Het bureaublad verschijnt in de veilige modus met grote korrelig iconen.

8 Als er geen ramen open (er mag geen tenzij de computer of de Blue Screen Virus hen gevraagd om te openen), sluit ze. Klik op het icoon "SmitFraudFix.exe" op het bureaublad om het programma te starten.

9 Druk op de spatiebalk om voorbij de SmitFraudFix.exe credits scherm en een menu verschijnt.

10 Druk op "2" op uw toetsenbord om "Clean (veilige modus aanbevolen)." SmitFraudFix.exe zal de Blue Screen Virus en alles in verband met het van uw computer schoon te maken. Dit kan een tijdje duren, afhankelijk van de snelheid van uw computer.

11 Wanneer SmitFraudFix.exe wordt gedaan uw computer schoonmaakt, zal de Windows Disk Cleanup programma onmiddellijk daarna schoon te maken. Druk niet op "Annuleren."

12 Wanneer Windows Disk Cleanup is voltooid schoonmaken, zal SmitFraudFix.exe bieden aan uw systeem register schoon te maken. Druk op "Y" en "Enter" om het programma om uw systeem register schoon te maken.

13 Een rode scherm verschijnt dat zegt: "De computer zal nu opnieuw op te starten. Sluit alle toepassingen." Druk op de spatiebalk om SmitFraudFix.exe sluiten.

14 Laat het systeem opnieuw op te starten en in te loggen. SmitFraudFix.exe zal een kladblok bestand automatisch openen met een log van de infecties het heeft gedood. Sluit het kladblok en probeer het surfen op het web voor een tijdje om ervoor te zorgen dat de Blue Screen Virus volledig is verdwenen. Als er geen pop-ups en je bent niet gericht op webpagina's die u niet wilt gaan, dan is het virus wordt vernietigd. U kunt dan verwijderen SmitFraudFix.exe van uw computer.

Hints

  • Zodra de Blue Screen Virus is verdwenen, voorkomen dat de website die u bezocht of het programma dat u geopend dat u het virus heeft.