Problemen met het niet kunnen Web foto's te kopiëren met Adobe Acrobat Pro

Adobe Acrobat Pro is een toepassing die wordt gebruikt voor het maken en bewerken van portable document format (PDF) bestanden. Een PDF kan tekst, HTML-elementen en afbeeldingen bevatten. Echter, sommige gebruikers vinden dat werkwijzen voor het inbrengen van bepaalde elementen, zoals afbeeldingen, zijn onduidelijk. Bovendien, zelfs als de juiste methode wordt gebruikt om een ​​foto in te voegen in een PDF-bestand in Acrobat Pro, de gekopieerde beeld mogelijk niet correct weergegeven in de PDF. Wanneer dit gebeurt, kunnen er bescherming bewerking op het document dat moet worden verwijderd.

instructies

1 Open een web browser-venster en ga naar de webpagina met het beeld dat in Acrobat Pro zal worden gekopieerd.

2 Zoek de afbeelding en klik op de rechtermuisknop op en kies de optie of "Copy" "Copy Image".

3 Klik op de knop "Start" in de linker benedenhoek van het scherm, kies dan "Alle programma's."

4 Ga naar Adobe Acrobat Pro en klik erop om het programma te starten.

5 Klik op "File" aan de bovenkant van het scherm en kies de optie 'PDF Create ".

6 Selecteer de "Van klembord" optie om het imago van uw web kopiëren in Adobe Acrobat Pro. Als het beeld niet wordt geplakt in het PDF-document, gaat u verder met de volgende stap.

7 Klik op de "Advanced" knop aan de bovenkant van het scherm en selecteer het menu "Security".

8 Selecteer de optie "coderen met wachtwoord" en klik op 'Yes' om te controleren of u de beveiligingsinstellingen wijzigt. Voer het wachtwoord voor het document, als daarom wordt gevraagd.

9 Verwijder het vinkje uit het vakje in de sectie 'Machtigingen "naast de" Beperk bewerken en afdrukken van het document "formulering. Klik op de knop "OK" om de wijzigingen te houden, vervolgens opnieuw te proberen om uw web foto kopiëren in Acrobat Pro.

Hints

  • U kunt ook een PDF van een hele webpagina in Acrobat Pro te creëren. Klik op "File" aan de bovenkant van het scherm, selecteert u de optie "Create PDF", dan is de "Van webpagina" optie. Typ de URL van de doelgroep webpagina en klik op de knop "Create".