Hoe te Stationery Maak met Outlook 2007

Hoe te Stationery Maak met Outlook 2007


Briefpapier, zoals een wenskaart, kunnen worden gemaakt met behulp van software van de Microsoft Office 2007-pakket. Briefpapier wordt vaak gemaakt met de Word applicatie, maar het kan worden gemaakt in Outlook. U kunt het briefpapier op te slaan als een sjabloon voor alle e-mails die u verstuurt of uitprinten het briefpapier voor enig ander gebruik. Bij het maken van uw briefpapier, kunt u ook een ander bestand gebruiken als een sjabloon voor de manier waarop u wilt dat uw briefpapier te kijken.

instructies

1 Open het programma Microsoft Outlook 2007 op uw computer. Klik op de optie 'Extra' in de bovenste werkbalk het menu en klik vervolgens op de optie "Options". Klik op het tabblad "Mail Format" in het nieuwe venster dat verschijnt.

2 Klik op de optie "HTML" in de "Stel in dit bericht format" veld. Klik op de optie "Stationery Picker" en klik vervolgens op de optie "Nieuw".

3 Typ een naam voor uw briefpapier in de "Geef een naam voor het nieuwe briefpapier" veld. Blader door de lijst van briefpapier opties in het "Kies hoe u uw briefpapier te creƫren" in.

4 Klik op de "Gebruik dit bestand als een sjabloon" box en typ het pad en de bestandsnaam van elke template-bestand dat u wilt gebruiken als uw briefpapier. U kunt ook op de knop 'Bladeren' te lokaliseren waar het bestand is.

5 Klik op de "Next" knop en je briefpapier sjabloon wordt aangemaakt. Klik in het briefpapier en het gebruik van het briefpapier werkbalk tekst, randen of bewerken van foto's in het briefpapier. Klik op het pictogram "Pictures" op een foto toe te voegen.

6 Klik op de optie "File" van de bovenste werkbalk het menu en klik vervolgens op de optie 'Opslaan' om uw briefpapier te slaan. Klik op de optie "File" opnieuw en klik op de optie "Print" om uw briefpapier te printen.