Hoe kan ik Schakel Terug naar mijn Cordless Mouse In plaats van de Touch Pad?

Laptop touchpads kan overgevoelig zijn. Een toevallige aanraking zou een hele dag de moeite waard van het werk te verwijderen. Sommige gebruikers vinden het touchpad om langzamer en minder gebruiksvriendelijk dan een muis zijn. De muis kan de gebruiker precies te zijn, vooral grafisch werk dat precisie vereist. Een draadloze muis is ideaal omdat het niet rommel op het bureau. De meeste computers zijn Bluetooth; geeft derhalve niet het gebruik van een USB-poort vereist. Het is gemakkelijk om de schakelaar terug naar een draadloze muis maken.

Zoek de Cordless Mouse

Zoek de draadloze muis die u eerder had gekocht. Afhankelijk van de leeftijd van de muis, moet u de draadloze ontvanger te vinden. Nieuwere draadloze muizen zijn Bluetooth. Daarnaast zoekt de software om het apparaat te installeren. Gewoonlijk echter, besturingssystemen zoals Windows XP, Vista en 7 zal zijn om de nieuwe hardware downloaden zonder software van de telefoon handmatig downloaden.

Installeer de Cordless Mouse

Voor de meeste pc-besturingssystemen (Windows XP, Vista en 7) installatie gaat gewoon inpluggen in de draadloze muis op de USB-poort van de computer. Toediening zal aan de zij- of achterkant van de computer. Het besturingssysteem moet de hardware herkennen. Zo niet, dan plaatst u de software voor de muis en volg de instructies op het scherm. Als het een draadloze Bluetooth-muis, moet het besturingssysteem detecteren wanneer de muis wordt ingeschakeld.

Voor een Mac, de software gebruiken schijf voorzien van de muis en volg de instructies op het scherm. Als het een draadloze Bluetooth-muis, schakelt u de computer. Open de map Mac harde schijf, en klik op het icoon nutsbedrijven. Selecteer de Bluetooth-configuratie-assistent. Een venster wordt geopend en u wordt gevraagd om het apparaat te selecteren. Zet de muis door de schakelaar aan de onderkant van de muis, zodat het infrarode licht niet gedekt. Als het licht begint te knipperen op de muis, klikt u op doorgaan. In het open venster op de computer, selecteert u de muis in de lijst en klik op "OK." Klik op "OK" weer wanneer de set-up is voltooid.

Het uitschakelen van de Touchpad

Schakel de touchpad om ervoor te zorgen dat als je typt u niet verder ongeluk tik erop en belangrijke informatie te verwijderen.

Voor een pc, selecteert u het bedieningspaneel en het pictogram voor de muis. Het dropdown menu onder het tabblad knoppen stelt u in staat om de muis te selecteren en schakel de touchpad. Klik op "Apply" om uw wijzigingen op te slaan en op "OK" om het venster te sluiten.

Voor een Mac, selecteert u het pictogram Hulpprogramma's van de map op de harde schijf. Klik op het icoon muis. Onder de tab trackpad, vinkt u het vakje dat zegt: "negeer trackpad wanneer de muis aanwezig is." Doe het raam dicht.