Hoe te verwijderen van een Dual Boot Menu

Hoe te verwijderen van een Dual Boot Menu


Wanneer u uw computer hebt ingesteld op 'dual boot', betekent dit dat er meerdere besturingssystemen op dezelfde harde schijf geïnstalleerd. U kunt kiezen tussen deze besturingssystemen bij het opstarten en laden in de degene die je nodig hebt op het moment. Als u wilt, kunt u de Dual Boot menu van uw Startup scherm te verwijderen. Dit zal uw computer automatisch te laden in uw besturingssysteem naar keuze, zonder daadwerkelijk verwijderen van de andere besturingssystemen van uw computer.

instructies

1 Laden in elke versie van het Windows-besturingssysteem dat u op uw computer hebt geïnstalleerd.

2 Load "msconfig." MSConfig is een systeem hulpprogramma gebruikt om veranderingen in de manier waarop uw computer opstart te maken. U kunt dit hulpprogramma laden door te klikken op de "RUN" knop in het menu "Start" van Windows, het intikken van "msconfig" in het vak, en het raken van de knop "OK".

3 Gebruik je muis te klikken op de tab "BOOT" gelegen in het venster MSConfig. Dit zal een lijst van besturingssystemen uw computer geeft u de mogelijkheid om op te starten om te brengen.

4 Klik op een besturingssysteem in de lijst die niet degene die je permanent wilt opstarten vanaf, en druk op de knop "DELETE", gelegen in het venster MSConfig. Dit zal hen van de lijst die u worden met bij het opstarten te verwijderen, waardoor uw computer automatisch te starten in de gewenste besturingssysteem.