Hoe maak je Lees een PDF op Windows Mobile

Om een ​​PDF-document op uw Windows Mobile mobiele telefoon te lezen, moet u Adobe Reader op de telefoon. Adobe Reader kan eenvoudig worden gedownload van het internet op uw pc en geïnstalleerd op de telefoon via de pc. Windows Mobile gebruikt ActiveSync voor het synchroniseren van data, dus moet je deze app geïnstalleerd op uw PC. Zo niet, dan kunt u deze downloaden en installeren van ActiveSync.

instructies

1 Download Adobe Reader voor Windows Pocket PC van de website van Adobe. (Zie Resources.) Wanneer u naar de webpagina, klikt u op de juiste link onder "Pocket PC Version." Als u Adobe Reader wilt in het Engels, klikt u op de eerste optie. Anders kunt u een andere versie van de link te selecteren. Na het klikken op de desbetreffende koppeling, zal uw computer te laten zien van een "Download File" dialoogvenster, waar je moet kiezen "Opslaan."

2 Zorg ervoor dat je al hebt ActiveSync op de computer. Als je dat niet doet, downloaden van de website van Microsoft. (Zie de link in Resources.) Klik op de "Download" link op de webpagina, en klik op "Doorgaan." Klik vervolgens op "Download onderstaande bestanden" en selecteer "Download" opnieuw. Wanneer de "File Download" dialoogvenster verschijnt, selecteer "Run." U wordt dan liepen door de instructies van de installatiewizard op de installatie van ActiveSync op de computer.

3 Schakel uw mobiele telefoon en sluit deze aan op de pc met een USB-kabel. Zodra de verbinding legt, zal ActiveSync Setup automatisch pop-up op het computerscherm. Volg de instructies op het scherm om de wizard te voltooien. Wanneer de wizard geeft u opties van wat je kunt doen met de toepassing, selecteer "Maak een synchronisatie tussen de pc en de telefoon."

4 Dubbelklik op het installatieprogramma van Adobe Reader voor Pocket PC, die u hebt gedownload van het internet. Als u het bestand uit te voeren, wordt deze automatisch geopend op ActiveSync en u zal worden liep door het installeren van de applicatie op de telefoon. U kunt de USB-verbinding verbreken wanneer de installatie is voltooid.

5 Open het PDF-bestand op de telefoon nu. Het wordt geopend in Adobe Reader.