Hoe krijg je de Links naar Not Turn Purple op Craigslist

Een paarse link op de Craigslist reclame site toont aan dat u eerder hebt geklikt op de link en een bezoek aan de gelinkte pagina. Als u niet wilt dat andere computergebruikers om te weten welke Craigslist links die u hebt bezocht, moet u de kleurinstellingen in Microsoft Internet Explorer te veranderen. Deze functie wordt meestal ingesteld naar de standaard Microsoft Windows kleurenschema, maar u kunt deze instelling overschrijven zodat bezochte links niet meer zo paars op Craigslist en andere websites te tonen.

instructies

1 Lancering Microsoft Internet Explorer.

2 Klik op de knop "Extra" met het logo "tandwielen" in de rechterbovenhoek van het navigatiemenu.

3 Selecteer "Internet Options" uit het drop-down menu. Dit opent de menu-opties op de standaard tabblad 'Algemeen' instellingen.

4 Klik op de knop 'Kleuren' in het gedeelte 'Uiterlijk' aan de onderkant van de pop-up venster. Klik op het selectievakje naast "Gebruik Windows Kleuren" te wissen en schakelt u deze optie.

5 Klik op de knop naast "Bezocht" in het hoofdstuk "Kleuren". Dit lanceert de basiskleur-picker tool. Selecteer dezelfde heldere blauwe kleur die Internet Explorer gebruikt om niet-bezochte links weer te geven. Dit is de blauwe knop vijf kolommen van links en vier rijen van de top van de "Basic Kleuren" color-picker.

6 Klik op de knop "OK" om uw wijzigingen op te slaan, en om de kleur-picker verlaten. Klik op "OK" en vervolgens "OK" om de instellingen menu's te verlaten.

Hints

  • Test de instellingen door naar de Craiglist website, en te klikken op verschillende schakels. Wanneer u op de "Back" knop op de browser, moet u vindt dat bezochte links niet meer te zien in paars maar behouden de blauwe kleur van bezochte koppelingen.
  • De meeste webbrowsers kunt u de standaardkleur wijzigen. U zult meestal vinden dit in het "Opties", "instellingen" of "menu Tools".