Hoe krijg ik Sound Terug op mijn computer nadat ik Verwijderde Mijn Audio?

Hoe krijg ik Sound Terug op mijn computer nadat ik Verwijderde Mijn Audio?


Van tijd tot tijd kan je ontdekken dat het geluid van uw computer niet meer werkt omdat een bestuurder is verwijderd. De bestuurder kan zijn verwijderd wanneer het proberen om een ​​virus te bestrijden, als gevolg van een systeem rebooten, of een hardware- of software compatibiliteit probleem. Wanneer uw audio drivers te gaan ontbreekt, er is een manier om ze te herstellen. Zodra je audio drivers van uw computer te vervangen, moet het geluid worden hersteld naar uw systeem.

instructies

ontbrekende stuurprogramma's

1 Run Windows Device Manager. Klik op het menu Start, klik met de rechtermuisknop op 'Computer'. Op computers met Windows XP of eerder, zal de link te zeggen "My Computer" in plaats. In het menu dat verschijnt de optie "Manage."

2 Klik op "Device Manager" in het linkerpaneel van het venster Computerbeheer. Klik op de pijl uit te breiden naast de categorie 'geluid, video en game controllers "om de audio-apparaten op uw computer geïnstalleerd.

3 Klik met de rechtermuisknop uw audio-apparaat en selecteer "driver update software." Kies of u de software van uw stuurprogramma bij te werken via een internet zoeken naar de bestuurder of een handleiding browsing voor de software. Als u toegang tot de installatie van de driver schijf van uw computer, of als u toegang tot een driver te downloaden, selecteert u "Op mijn computer naar stuurprogramma's zoeken." Als u niet de disk of niet kan driver software online te vinden, selecteer "automatisch zoeken naar bijgewerkte stuurprogramma's." Laat je computer de juiste driver te installeren, start de computer opnieuw.

Beschadigde Drivers

4 Download driver van uw geluidskaart. Zoek de naam van uw geluidskaart fabrikant en zoek naar de bestuurder online. U kunt ook de website van uw computerfabrikant voor de driver downloads voor je computer.

5 Verwijder de beschadigde stuurprogramma's. Gebruik de 'Add or Remove Programs "en vind uw chauffeur de lijst staat, dan is het stuurprogramma te verwijderen en start de computer opnieuw op te starten.

6 Open je gedownloade geluidskaart driver. Dit moet de driver automatisch te installeren. Mogelijk moet u uw computer na deze opnieuw starten om de wijzigingen toe te passen. Na het herstarten, testen van de luidsprekers om te controleren of de installatie werkte.

Hints

  • Als het probleem niet op deze manier wordt vastgesteld, probeer dan het uitvoeren van een systeem te herstellen. Systeem te herstellen rollen uw computer terug naar een eerder punt in de tijd. Kies een punt in de tijd waarin uw audio drivers nog niet is verwijderd, dan laat het systeem zelf te herstellen.