Hoe op te laden de Apple iPad

Hoe op te laden de Apple iPad


De Apple iPad batterij zal opraken van de macht na je hebt het gebruik van de iPad voor een langere periode van tijd. Hoe lang uw iPad heeft een heffing hangt af van hoe vaak je het gebruikt, en wat u hem gebruikt voor. Bijvoorbeeld, als je films op uw iPad te kijken, zal de batterij sneller dan als je het gebruikt voor slechts webbrowsen afbreken. Wanneer de batterij bijna leeg is, de iPad waarschuwt u dat het moet worden opgeladen. Laad de iPad batterij door de stekker in een computer of een stopcontact.

instructies

Computer

1 Controleer of de iPad batterij vergt de macht door te kijken naar de batterij-icoon in de rechter bovenhoek van het scherm. Als het pictogram rood is, de iPad batterij moet worden opgeladen.

2 Bevestig het brede uiteinde van de meegeleverde iPad datakabel aan op de poort aan de onderkant van de iPad scherm.

3 Steek het USB-uiteinde van de iPad data kabel aan op een vrije USB-poort op de computer. De iPad batterij-icoon zal veranderen aan te geven dat het in de laadtoestand.

Stopcontact

4 Controleer of de iPad batterij vergt meer energie door te kijken naar de batterij-icoon in de rechter bovenhoek van het scherm. Als het pictogram rood is, de iPad batterij moet worden opgeladen.

5 Steek het USB-uiteinde van de iPad data kabel in de meegeleverde iPad AC adapter.

6 Steek het brede uiteinde van de iPad data kabel in de poort aan de onderkant van de iPad.

7 Steek de iPad AC-adapter in het stopcontact. De iPad batterij-icoon zal veranderen aan te geven dat de batterij wordt opgeladen.

Hints

  • Het opladen van uw iPad batterij onnodig kan de levensduur van de batterij verminderen. Wacht totdat het batterijpictogram weerspiegelt een toeslag van 30 procent of lager voor het opladen van uw iPad.