Hoe kan ik een screensaver inschakelen in het Systeembeheer in Windows XP

Administrators op een Windows XP-computer hebben toegang tot verschillende tools en utilities die desktop-instellingen. Windows XP blokkeert standaard gebruikers toegang hebben tot deze tools, zodat systeembeheerders kunnen lock-out veranderingen. Een van deze tools is het systeem register. Het Windows-register bevat alle systeeminstellingen op de computer. De beheerder kan een screensaver met behulp van het register-editor van de computer in te schakelen.

instructies

1 Klik op de knop Windows XP "Start". Selecteer "Run" naar een commando tekst weer te geven. Typ 'regedit' in het tekstvak en klik op "OK" om de Register-editor te openen.

2 Navigeer naar "HKEY_USERS.DEFAULT \ Control Panel \ Desktop." Dit is het register sleutel die alle desktop-instellingen, waaronder een screensaver controleert.

3 Klik rechts op de witruimte in het middelste deelvenster details. Klik op "Nieuw" en vervolgens "REG_SZ" menu-optie. Dit opent een dialoogvenster waarin u uw screensaver instellingen te maken.

4 Enter "ScreenSaveActive" als de sleutel waarde naam. Type "1" om de standaard screensaver in te schakelen.

5 Klik op "OK" om de instellingen op te slaan. Sluit de Register-editor en herstart de computer. De volgende keer dat de computer opstart, wordt de schermbeveiliging ingeschakeld.