Hoe snelheid van NetZero 3G Dial Up

NetZero, de eerste gratis internet service provider, biedt 3G dial-up service aan duizenden inwoners in de Verenigde Staten. In tegenstelling tot de meeste dial-up service providers, heeft NetZero nieuwe manieren om dial-up verbinding snelheid te optimaliseren uitgevonden. NetZero zal niet zo snel als de meeste breedband-of DSL-verbindingen zijn, maar door het volgen van bepaalde stappen, kunt u zowel de browsing snelheid te verbeteren en upload en download snelheid.

instructies

1 Upgrade uw bestaande NetZero verbinding met "HiSpeed ​​3G" online. Deze optie zal aanzienlijk verhogen van uw dial-up snelheid. Met ingang van 1 juli 2010, deze versnelde dial-up service kost $ 14,95 per maand ten opzichte van de reguliere dienst die $ 9,95 kost.

2 Maak de cache van uw webbrowser. Als u gebruik maakt van Internet Explorer, klikt u op de "Tools" drop-down menu en kies vervolgens 'Internet-opties. " Klik op het tabblad 'Algemeen' en selecteer "Verwijderen" onder "Browsing History." Plaats een vinkje naast "Temporary Internet Files" en "Cookies." Klik op 'Verwijderen'. Als u gebruik maakt van Mozilla Firefox, klikt u op de "Tools" drop-down menu en klik op "Opties." Kies "Alles" onder "Te wissen tijdsperiode." Plaats een vinkje naast "Browsing en Download Geschiedenis ',' Cookies 'en' Cache '. Selecteer "Nu wissen."

3 Verhoog modem snelheid. Klik op "Start", selecteer "Run" en type "devmgmt.msc." Dubbelklik op "Modems" en klik met de rechtermuisknop op uw modem. Selecteer 'Eigenschappen'. Klik op het tabblad "Modem". Selecteer een hogere instelling dan het bestaande kader van de "Maximum poortsnelheid" drop-down menu. Klik op "Apply" en selecteer "OK". Gebruik deze functie verstandig. Als u de hoogste instelling kiest, kunt u geen voordeel zien. Kies twee of drie niveaus hoger dan de huidige selectie.

4 Als Internet Explorer is uw standaard browser, gebruik een andere webbrowser, zoals Google Chrome of Mozilla Firefox. Studies, met inbegrip van de een van CNET.com, hebben aangetoond dat Internet Explorer is langzamer dan Chrome en Firefox.