Problemen met Outlook 2007

Problemen met Outlook 2007


Microsoft introduceerde een nieuwe look aan Outlook met Microsoft Outlook 2007. Bij het gebruik van Outlook 2007, kunt u een paar problemen ondervinden, afhankelijk van de taken die u hoeft te doen. Microsoft heeft fixes vrijgegeven voor veel van de meest voorkomende problemen. Veel van de problemen met Outlook 2007 zijn vastgesteld door middel van service packs en hot fixes, vooral voor Outlook 2007 en Office 2007 suite.

slow Loading

Wanneer u Outlook 2007 de eerste keer start, probeert Outlook de instellingen van de vorige versies van het programma importeren. Als er geen accountinstellingen bestaan, moet u een nieuw profiel aan te maken. Wanneer het profiel is gemaakt, kan Outlook nog steeds traag zijn wanneer het eerst begint, in het bijzonder bij het controleren op en ontvangen van berichten. Dit probleem is opgelost door middel van Microsoft-updates.

Problemen met de kalender

Meerdere problemen bestaan ​​met de Outlook 2007-agenda-functie. Een kwestie wordt terugkerende data niet goed afgedrukt. Een ander probleem is gekopieerd gebruikers berichten toegang tot een beperkte kalender. Het publiceren van een kalender vermindert soms functionaliteit, zoals kopiëren en plakken items om data. Een laatste veel voorkomend probleem is het toevoegen van een Internet-kalender abonnement. De meeste van deze problemen zijn opgelost met Microsoft updates en het herstarten van Outlook 2007.

To Do Bar Problems

Gerelateerde berichten niet altijd weergegeven bij het zoeken met behulp van de Find All optie. Een ander probleem met de To Do bar is de hele dag Events niet verschijnen. Dit zijn twee van de meest voorkomende problemen met de To Do bar, maar andere zoekmachines problemen kunnen optreden, afhankelijk van uw instellingen. Sommige problemen zijn opgelost met Microsoft updates.

Bericht niet verplaatsen

Wanneer u een bericht probeert te verplaatsen van uw Postvak IN naar een andere map, betekent het bericht niet bewegen. Dit komt het meest voor bij het verplaatsen van een bericht naar een Bestand met persoonlijke mappen, zoals een archief. Microsoft heeft een hotfix om dit probleem op te lossen gemaakt.

Connectors en invoegtoepassingen Plaats geen

Connectors voor Outlook 2007 brievenbussen en add-ins mogelijk niet goed geladen, of helemaal niet, wanneer u Outlook 2007 de eerste keer start Deze problemen worden vaak veroorzaakt door defecte netwerkverbindingen, verkeerd geïnstalleerde add-ins en een paar glitches met Outlook 2007. Als Microsoft updates zijn niet het probleem op te lossen, een van de andere problemen kunnen worden verweten.

Kan niet openen Hyperlinks

Wanneer u klikt op een hyperlink in een Outlook 2007-bericht, taak of agenda, kan de koppeling niet geladen. Je krijgt een "operatie geannuleerd" bericht. Microsoft heeft een update uitgebracht om deze problemen op te lossen, zodat hyperlinks correct geladen verstrekt.