Hoe kan ik een video uploaden naar iPad

De iPad is een multimedia tablet geproduceerd door Apple. De iPad biedt audio, video en documenten ondersteuning en ondersteuning voor applicaties uit de Apple iTunes store. Als een video-speler, de iPad ondersteunt de MOV en MP4-video formaten, maar is niet in staat om video's van andere formaten afspelen. Naar andere video's overbrengen naar de iPad, moeten ze eerst worden omgezet naar een ondersteund formaat. Gratis online conversie websites, zoals Zamzar, Media Converter of Movavi, kunnen gebruikers video's te converteren naar een formaat, met inbegrip van MP4.

instructies

Het converteren van video

1 Open uw webbrowser en open een conversie website die Zamzar, Media Converter of Movavi omvat.

2 Klik op 'Bestand kiezen', 'Upload een bestand "of een vergelijkbare knop en selecteer uw videobestand. Het bestand uploadt automatisch naar de website. De upload kan tot enkele uren, afhankelijk van de lengte van de video en uw internet snelheid.

3 Klik op het vak output formaat en selecteer MP4 als uw video-output formaat.

4 Klik op "Convert" om de conversie te beginnen. De conversie lengte is afhankelijk van de grootte en kwaliteit van de video.

5 Rechtsklik op de download link en klik op "Opslaan als" om het bestand op te slaan op uw computer.

synchroniseren Video

6 Open iTunes. Sluit uw iPad aan op uw computer met de Apple iPad USB-kabel.

7 Klik op "iPad" onder "Apparaten" in het linker menu van iTunes.

8 Klik op het tabblad "Movies". Vink het vakje "Sync-films".

9 Vink het vakje "Automatisch toevoegen" om alle films toe te voegen aan de iPad, of kijk op de vakjes van de afzonderlijke video's die u wilt overbrengen.

10 Klik op "Apply" om de ringtones te synchroniseren.