Hoe maak Opknoping Dirt in Photoshop

Maak opknoping vuil in Photoshop met behulp van de "Penseel" tool om een ​​kom te tekenen rond een beeld van vuil gemaakt met het filter "Wolken". Dit filter mengt de voorgrond en achtergrond kleuren in willekeurige bedragen beelden die er uitzien als wolken en andere zaken met een onbeperkte of amorfe vorm te produceren. Het project in dit artikel ontstaat een illustratie van een kom plausibele middel om het vuil te hangen verschaffen. Schaduw de kom realistisch, gelden de opdracht "Gradient Fill" om het; het pictogram van dit instrument paneel is een rechthoek met verschillende tinten grijs.

instructies

1 Klik op het menu "Bestand" en selecteer "Nieuw" uit het contextmenu om een ​​dialoogvenster weer te geven voor het instellen van de parameters van een nieuwe schilderdoek. Klik op "OK" om de standaardinstellingen te accepteren en maak het doek.

2 Klik op het menu "Filter" en selecteer de opdracht "Wolken" op het doek met willekeurige vlekken van zwart en wit die vuil lijken op te vullen.

3 Klik op het menu "Filter" en selecteer het commando "Onscherp masker" om een ​​dialoogvenster met besturingselementen weer te geven voor het slijpen van een ongericht afbeelding. Sleep het 'Bedrag' schuif volledig naar rechts, en sleep de "Radius" slider driekwart van de weg in de richting van de meest rechtse omvang van de controle. Deze instellingen verscherpen beeldspraak de cloud, zodat het lijkt meer als oud vuil. Klik op "OK" om het dialoogvenster te sluiten en het effect van het filter "Onscherp" af te ronden.

4 Klik op het paneel "Extra", die eruit ziet als een gum, om de "Eraser" tool uit te voeren. Rem op het doek om alle wissen maar een klein gedeelte van het vuil in het midden van het doek.

5 Klik op het paneel "Extra", die is gevormd als een ellips met een stippellijn, naar de "Elliptical Marquee" tool uit te voeren. Sleep de muis over het vuil zodanig dat de onderrand van de ellips snijdt het vuil, maar het bovenste gedeelte van het vuil onder de bovenkant van de ellips. Dit maakt het vuil lijken in een kom-achtige container.

6 Klik op de "Select" menu en klik op het commando "Omkeren" om alle image regio's buiten de ellips te selecteren. Druk op de "Delete" toets om die gebieden te verwijderen. Voer het commando "Omkeren" om de oorspronkelijke elliptische selectie te herstellen.

7 Klik op de opdracht "Stroke" in het menu Bewerken om de selectie te schilderen zodat het lijkt als de rand van de kom. Klik op het pictogram "Penseel" op het deelvenster Gereedschappen en sleep het gereedschap Penseel op het canvas om een ​​"U" vorm die de linker en rechter uitersten van de kom rand verbindt vormen. Deze actie de kom die het vuil is voltooid.

8 Klik met uw muis op de schaal van linksboven extreme druk vervolgens op en houd "Shift" om aan te geven dat u wilt een rechte lijn te trekken. Sleep de muis naar een locatie direct boven het centrum van de kom, op een kleine afstand boven het vuil. Klik met de muis weer een lijn die de kant van de schaal om de huidige muiscursor te trekken. Dit schept de linker touw of touw dat de kom houdt.

9 Herhaal de bovenstaande stappen de lijn die van de rechterkant van de schaal naar de plaats boven de schaal zoals beschreven in de vorige step. Deze actie maakt de hangende kom met het vuil.