Hoe maak je een FeedBurner feed Undelete

Als je knutselen in uw FeedBurner-account en per ongeluk verwijderen van een van uw FeedBurner-feeds, kan je in paniek raakt als je je realiseert wat je hebt gedaan. Gelukkig kunt u het voer op uw eigen undelete. Voor lezers die je feed via een RSS-lezer te krijgen, zal niet onderbroken worden opgemerkt. Maar, zult u geen lezers die hebben ondertekend op de feed via e-mail abonnement lezen verliezen. De reden dat je niet de feedreader abonnees te verliezen is dat je feed-adres niet gewijzigd als je eenmaal hebt hersteld, terwijl e-mail abonnees moeten opt-in om verder te gaan krijgen van het voer.

instructies

1 Bezoek de website FeedBurner (feedburner.com) en log in op uw account.

2 Voer in de URL van uw website met de feed die u wilt ongedaan maken in het veld onder "Burn A Feed Right Deze Instant." Klik op de knop "Volgende" door die tekstveld als je eenmaal in de URL hebt ingevoerd. Als u meer dan één voeding uit uw site, wordt u gevraagd die zich voeden te gebruiken. Selecteer de eerste keus als dit scherm verschijnt voor u.

3 Maak de nodige wijzigingen in het voer titel en adres, zodat het overeenkomt met wat het was voordat u deze verwijderd. Klik op "Next" om verder te gaan. Zodra u dit doet, is het voer met succes ongedaan gemaakt en verschijnt in uw lijst met FeedBurner-feeds op uw account.