Hoe te converteren MOD naar WMV

Hoe te converteren MOD naar WMV


Een MOD bestand wordt meestal gebruikt in verwijzing naar een audiotrack gebruikt op Windows computers. Als u een specifieke MOD-bestand op uw computer hebt, kunt u deze uploaden naar een video-editor of een media player; Echter, voordat het mogelijk is om dat te doen moet u de MOD bestand te converteren naar een daadwerkelijke videobestand, zoals een WMV (Windows Media Video). Eenmaal in de video-indeling, kunt u de voormalige MOD-bestand in de meeste mediaspelers en bewerkingsprogramma's op uw computer te uploaden.

instructies

1 Open uw internetbrowser en ga naar de Emicsoft Mod Converter download pagina (link in Resources). Download en installeer het programma, start de software en klik op 'Bestand toevoegen. " Kies het MOD-bestand en selecteer een output locatie. Klik op "Convert" en het MOD-bestand begint te converteren naar het WMV-bestandsformaat.

2 Download en installeer de iCoolSoft TotalVideo Converter software (link in Resources). Start het programma en klik op "Bestanden toevoegen." Kies het MOD-bestand dat u wilt converteren, klikt u vervolgens op "Bladeren" in het kader van bestemming. Kies de locatie waar u het bestand wilt opslaan en klik op "Profiel." Kies "WMV" als de uitvoer formaat en selecteer "Convert." Het audiobestand converteert nu over naar een WMV-bestand.

3 Download en installeer de MOD naar WMV software. Zodra het programma klaar is met het installeren op de computer, start het programma en klik op "Bestanden toevoegen." Kies het MOD-bestand dat u wilt converteren en klik op "OK." Kies "WMV" uit de lijst van "Convert" bestandsformaten, selecteer "Convert." De MOD-bestand converteert nu over naar WMV.