Hoe maak je een Blu-ray DVD Met behulp van AnyDVD HD kopiëren

Hoe maak je een Blu-ray DVD Met behulp van AnyDVD HD kopiëren


Het maken van kopieën van dvd's is meestal niet een gedoe, maar het creëren van kopieën van de Blu-ray-films kunnen vervelend zijn. AnyDVD HD verwijdert die problemen door te helpen de encryptie te breken en het branden van de dvd met het juiste niveau van kwaliteit. Het is belangrijk op te merken echter dat, hoewel AnyDVD HD de dvd-bestanden kan rippen, is het niet een nieuwe kopie te maken; een third-party systeem nodig is om een ​​nieuwe DVD te maken. AnyDVD HD zal een kopie van de dvd-bestanden op uw harde schijf voor later gebruik, echter.

instructies

1 Kopen en installeren van het product. AnyDVD HD is niet een gratis product en geen van beide is hun-DVD kopiëren van software, Clone DVD. De AnyDVD website vindt u instructies over hoe de software correct te installeren geven. Nadat het is geïnstalleerd, opent u het programma en plaatst u de DVD te kopiëren.

2 Klik met de rechtermuisknop op de vos pictogram op de werkbalk in de rechterbenedenhoek. Klik vervolgens op "Rip video HD DVD / Blu-ray naar de harde schijf." Dit zal de dvd-bestanden naar een map te branden op uw harde schijf, en het zal automatisch verwijderen van de kopieerbeveiliging en de regio codes zodat de kopie kan worden bekeken op elke DVD-speler.

3 Plaats de lege schijf. Gebruik uw-DVD branden software, zoals de AVS Disc Creator of Nero Burning Rom, om de nieuwe schijf te maken. De AnyDVD HD zal automatisch alle dvd-menu's en ondertiteling instellingen te kopiëren en te decoderen de bescherming codes.

Hints

  • Als je niet wilt betalen voor de AnyDVD HD software, er zijn andere manieren om te kopiëren Blu-Ray DVD's. Sommige van deze werkwijzen kan betekenen dat het weergaveformaat van de film of het branden van de dvd-bestanden op een ander kwaliteitsniveau.