Firefox Kan niet hervatten Download na een crash

Als Mozilla Firefox crasht tijdens het downloaden van een bestand, maar kan het downloaden niet hervat, zelfs wanneer u de browser opnieuw op te starten, dezelfde oorzaak is waarschijnlijk achter beide storingen - namelijk een conflict tussen Firefox en van uw computer antivirussoftware dat Firefox heeft verhinderd het downloaden van het bestand in kwestie.

indicaties

Wanneer uw browser crasht, betekent dit dat het is gestopt met werken zonder dat u het sluiten van te maken. Een download dat wanneer je eindigt verlaten van de browser wordt verwacht. Wat geeft aan dat een probleem zich voordoet is als je opnieuw open je browser, de download opnieuw en vinden dat de browser vrijwel onmiddellijk opnieuw crasht.

Virus Protection en bestanden

De reden downloads ervoor zorgen dat Firefox af te sluiten heeft te maken met een conflict met bepaalde anti-virussoftware, volgens de officiƫle Firefox website. Als een standaard veiligheidsmaatregel, de antivirussoftware krachten applicaties die geen tekenen van kwaadaardige software te tonen om onmiddellijk te sluiten. Helaas zijn sommige van deze zijn foutief herkend als kwaadaardig, die kunnen leiden tot het sluiten programma onverwacht en ongelegen momenten.

Het uitschakelen van Virus Protection in Firefox

Het is mogelijk om virusbescherming binnen Firefox om ervoor te zorgen dat de download is voltooid met succes de tweede keer uit te schakelen. Om te beginnen, type "about: config" in de adresbalk van Firefox, dan druk op "Enter." Kies "Ik zal Be Careful, I Promise 'op de waarschuwing van Firefox te erkennen over de toegang tot de instellingen van je browser, dan gaat u naar de" browser.download.manager.scanWhenDone "element en stel de waarde ernaast om" False. " Hit "Opslaan."

mogelijke risico's

Het uitschakelen van virusbescherming binnen Firefox dragers potentiƫle risico's, waarvan de eerste wezen dat de meeste kwaadaardige software is afkomstig van het internet, dus het uitschakelen van uw virusbescherming is uw computer bijna volledig kwetsbaar voor aanvallen. Als uw computer krijgt een virus nadat u virusbeveiliging uitschakelt, kan customer service professionals die voor de bescherming virus software-ontwikkelaar werkt niet in staat zijn om u te helpen, omdat je niet goed waren met behulp van de software.