Hoe de geografische positie coördinaten van een adres in de VS

Hoe de geografische positie coördinaten van een adres in de VS


De positie van een punt op de aarde wordt meestal bepaald door de lengte- en breedtegraad. Latitude is de hoekige afstand van het vlak van de evenaar, loodrecht op de planeet rotatie-as; lengtegraad is de hoekafstand van een aangewezen "Meridian 0;" dat wil zeggen een oppervlak lijn op een vlak dat de as van de planeet omvat. U kunt gratis gebruik maken van web services om een ​​adres in de Verenigde Staten om te zetten in haar positie in lengte- en breedtegraad coördinaten.

instructies

1 Start een webbrowser op uw computer. Navigeer naar de query vorm van een web mapping website; de website 'Google Maps' is een typisch voorbeeld.

2 Voer het adres in de VS in de query vorm, naar aanleiding van de standaard formaat 'nummer, straat, stad, staat. " Bijvoorbeeld voor 'Google Maps', typt u het adres in het tekstveld in de buurt van de bovenkant van de pagina. Druk op Enter." De kaart zal inzoomen en het centrum op dit adres.

3 Richt de mapping website om de breedte- en lengtegraad van het opgegeven adres te geven. Bijvoorbeeld voor 'Google Maps', klik met de rechtermuisknop op het adres marker in het midden van de kaart en selecteer 'Wat is hier. " De website zal de lengte- en breedtegraad van dat punt in het tekstvak waar u het adres oorspronkelijk ingevoerd te geven.

Hints

  • Er zijn vele andere diensten die een gelijkwaardige functionaliteit te bieden. Bijvoorbeeld, iTouchMaps dienst rechtstreeks worden de lengte- en breedtegraad zodra u het adres in te voeren.