Microsoft Visio 2007 Tutorial

Microsoft Visio kunt u symbolen, afbeeldingen en grafieken gebruiken om gegevens of workflow processen te illustreren. De software programma duurt verwarrende of complexe informatie en zet in visueel begrijpelijke stappen. Dit is vaak handig als illustreren of processen te verduidelijken tijdens zakelijke bijeenkomsten, vooral als taalbarrières aanwezig zou kunnen zijn. Leren om Microsoft Visio 2007 te gebruiken is een kwestie van werken via een of meer specifieke projecten maken van illustraties.

instructies

1 Open Microsoft Visio 2007. De start verschijnt. Let op de linker kolom "sjablooncategorieën." Elke map staat voor een ander proces voor u om te illustreren. Computer programmeurs en software engineers gebruik maken van de "Stroomdiagram" en "Software en database" mappen vaakst. Architecten en ingenieurs kan de "Network" en "Kaart en plattegronden" folders het meest gebruikt, terwijl andere zakelijke professionals "Business" of "Schedule" mappen uit te gaan van de keuze.

2 Klik op de "Business" map naar een andere set van de iconen aan de rechterkant weer te geven. Scroll naar beneden en klik op "Work Flow Diagram" voor dit voorbeeld. Een oranje box zal verschijnen rond het pictogram. Klik op de "Create" knop aan de rechterkant van het scherm. Een lege grid zal verschijnen aan uw rechterhand met een kolom links met het label "Vormen."

3 Klik op elk van de in de kolom "Shapes" genoemd mappen. Ieder herbergt een andere set van iconen, vormen en andere foto's gebruikt om een ​​mogelijke workflow te illustreren.

4 Klik op de onderste map met de naam Klik op het icoon "Issue", en terwijl je muisknop ingedrukt, sleep het naar de lege rooster naar rechts "Work Flow Trappen."; laten gaan aan de bovenkant van het scherm. Dit zal het startpunt van uw afbeelding zijn.

5 Klik op de map "Work Flow Objects". Klik en sleep het pictogram "Person" op het scherm, het positioneren van het naast het pictogram "Issue". Ga terug naar de kolom "Shapes", klik op de map "Work Flow stappen" en kies vervolgens de "Dynamic connector" -vorm. Sleep de connector vorm totdat het zweeft boven uw icoon "Issue". Een kleine rode "x" aan de ene kant van het zal verschijnen. Houd de muis naar beneden en sleep het symbool tot een aansluitende rode "x" op het icoontje "Person" verschijnt. Laat de muis aan te sluiten op de twee vormen.

6 Klik op welke map de volgende meest geschikte icoon bevat. Kies bijvoorbeeld de "Afdeling" map naar een afdeling het probleem zou kunnen gaan naar de volgende voor verwerking te kiezen. Houd het kiezen en het toevoegen icoon foto's totdat u klaar bent met het toevoegen van alle noodzakelijke stappen om de workflow te voltooien. Welke pictogrammen die u uiteindelijk kiezen zal sterk variëren, afhankelijk van uw situatie.

7 Plaats de nodige tekst naar de afbeelding door te klikken op de geactiveerde "A" icoon, gelegen op de top menu. Dubbelklik ergens je nodig hebt om tekst toe te voegen, en een doos zal verschijnen. Typ de tekst die u nodig hebt en druk op "Enter" op uw toetsenbord als u klaar bent. U kunt de grootte, vorm of lettertype van de tekst wijzigen door de tekst te markeren en het kiezen van een ander lettertype.

Hints

  • Je mag niet in staat zijn om de Visio-afbeelding met anderen te delen als de mensen die je de afbeelding te doen geen Microsoft Visio 2007 is geïnstalleerd op hun computer-systemen te sturen. U kan nodig zijn om de Microsoft Visio afbeelding als een "PDF" of afbeelding "Windows Bitmap" op te slaan.