Hoe maak je een Paper Jam oplossen in een Personal Copier PC430

Een PC 430 Personal Copier is een kleine, draagbare desktop kopieermachine vervaardigd door Canon. De kopie machine kan tot vier exemplaren per minuut en kan maximaal 50 vellen papier per keer. Als het papier vastloopt, zal het scherm een ​​vastgelopen papier icoon weer te geven en de machine zal niet kopiëren totdat het vastgelopen papier wordt verwijderd. Als het probleem aanhoudt, vermindering van de hoeveelheid papier in de houder en zorgen voor geen van de papier is gebogen, als die een storing kunnen veroorzaken.

instructies

1 Trek het vastgelopen papier uit de papierinvoer. Niet te hard trekken als je niet wilt dat het papier scheuren. Als het papier niet zal verwijderen, gaat u met de volgende stappen.

2 Schuif de plaat naar links. De plaat is het stuk dat de bovenklep dekt.

3 Druk op de ontgrendelknop van de bovenklep en til open de bovenklep.

4 Verwijder eventueel papier geplakt of vastgelopen in de rollen door grijpen de vastgelopen papier met beide handen vast en naar buiten te trekken.

5 Laat de linker deksel of de kap die over het gebied waar het papier verlaat de kopieermachine als het papier nog steeds vastzit. Trek het papier uit deze afslag.

6 Sluit de linker deksel. Sluit de bovenklep. Schuif de plaat terug naar rechts tot hij niet verder zal glijden.