Hoe kan ik WMV bestanden te converteren naar MPEG2-bestanden met freeware

Hoe kan ik WMV bestanden te converteren naar MPEG2-bestanden met freeware


In aanvulling op de Windows Media Player, WMV-bestanden zijn compatibel met andere Microsoft-media-applicaties zoals Windows DVD Maker en Windows Movie Maker. Hoewel de WMV-formaat kan worden gebruikt voor desktop video te verspreiden en het streamen van breedband video kan niet worden gebruikt om media naar DVD te publiceren. MPEG-2 video, daarentegen, is specifiek voor DVD-authoring. Aangezien beide gecodeerd digitaal gecomprimeerde videoformaten, is het mogelijk om een ​​WMV bestand te converteren naar een MPEG-2 bestand. Terwijl gelicentieerde software op de markt dit soort video conversie uit te voeren, zijn er minder opties als het gaat om freeware. Any Video Converter is een gratis applicatie die kan exporteren MPEG-2 video van een WMV-bronbestand. Niet alleen kan het programma steun beide bestandsformaten, maar biedt gebruikers ook een gestroomlijnde workflow voor het opnieuw formatteren van video's.

instructies

1 Start uw internetbrowser en bezoeken CNET Download.com aan Any Video Converter (zie Resource 1) downloaden. Voer de setup en installeer de applicatie. Als alternatief kan het programma worden rechtstreeks vanuit de software ontwikkelaars verkregen AVC Labs (zie Resource 2).

2 Open Any Video Converter. Druk op de knop "toevoegen" en toegang tot uw WMV-bestand in het bestand selectie venster. Dubbelklik op de bestandsnaam en de video zal worden toegevoegd aan bestandsbeheer venster van het programma. Zorg ervoor dat het vakje naast de bestandsnaam is gecontroleerd.

3 Open de "Profiel" drop-down menu en selecteer de "MPEG-II Movie (* .mpg)" optie. Druk op de "Encode" knop om het bestand conversie te starten. Wanneer er een "Completed" bericht in de kolom 'Status' verschijnt, heeft het WMV-bestand met succes omgezet in MPEG-2 formaat.

4 Ga naar deelvenster van het programma linker navigatiebalk aan de geëxporteerde MPEG-2 bestand te bekijken. Open de "Oud" tab en klik op de "MPEG II" punt. De geëxporteerde MPEG-2-bestand wordt weergegeven in het venster van bestandsbeheer.

5 Dubbelklik op de bestandsnaam om de video af te spelen in Any Video Converter. Om toegang te krijgen tot het bestand directory voor de geconverteerde MPEG-2 video, klik met de rechtermuisknop op de bestandsnaam en selecteer "Open File Location." Om de MPEG-2 video in een media speler te openen, met de rechtermuisknop op de bestandsnaam en kies "Open Source Media."