Hoe kan ik MP3 Music converteren naar de IPod Format

Hoe kan ik MP3 Music converteren naar de IPod Format


AAC (Advanced Audio Coding) bestanden zijn van hoge kwaliteit digitale audio-bestanden die vaak worden geassocieerd met producten van Apple, zoals de iPod. Hoewel iTunes kun je MP3's op uw iPod te synchroniseren, een MP3-bestand is groter dan een AAC-bestand en kan nemen meer ruimte op uw draagbare mediaspeler. Door het omzetten van uw MP3-bestanden op ACC-formaat, kunt u meer nummers toe te voegen aan uw iPod. U kunt de bestanden ook direct omzetten in iTunes.

instructies

1 Download en installeer de nieuwste versie van iTunes installeren. Open iTunes wanneer de installatie is voltooid.

2 Klik op het tabblad "Edit" en selecteer 'Voorkeuren'.

3 Klik op het pictogram "Algemeen" aan de bovenkant van het venster "Preferences".

4 Klik op de knop "Instellingen importeren". U vindt de "Importeren met" merkt drop-down menu aan de bovenkant van de "Instellingen importeren" dialoogvenster. Dit menu kunt u MP3, WMA en AAC-bestanden te converteren naar de gekozen indeling elke keer dat je ze importeren in iTunes.

5 Kies de optie 'AAC Encoder "in de" Importeren met "drop-down menu en klik op" OK. " Na het klikken op "OK" in het "Instellingen importeren" dialoogvenster, klikt u op "OK" in het venster 'Algemeen'.

6 Klik op het tabblad "File", selecteer de "Map aan bibliotheek toevoegen" optie en navigeer naar je muziek map op uw computer. Selecteer de map die u wilt importeren en klik op de "Select Folder" knop. Als u meerdere mappen met MP3-bestanden, kunt u meer dan één map te selecteren.

7 Selecteer de MP3-bestanden die u geïmporteerd naar iTunes.

8 Klik op de "Advanced" tab werkbalk en selecteer de optie "Create AAC Version". ITunes zal elk van uw geselecteerde MP3-bestanden te converteren naar AAC-formaat. Wanneer de conversie is voltooid, zal uw nieuwe AAC-bestanden worden opgeslagen in uw iTunes-muziekbibliotheek en je kunt ze synchroniseren met uw iPod.