Hoe maak je een geneste Div overschrijven een Parent Div Met Hoogte instellen

U HTML div-tags op dezelfde wijze als lagen in andere programma's. Div-tags te voorzien van een fysieke middelen in de code voor u om elementen van een website met CSS te ontwerpen. In de meeste HTML-pagina's, een ouder of main div tag bevat kind, of geneste, div-tags erin dat verdere definities bevatten. Een geneste div-tag kan de bovenliggende div tag uit te breiden door het toevoegen van een "height" variabele stijl vermogen van het kind div tag. Dit heeft voorrang boven het globale instellingen voor de div-tag, met inbegrip van die welke zijn opgenomen in een extern style sheet.

instructies

1 Met de rechtermuisknop op het HTML-bestand dat je div-tags bevat. Klik op 'Openen met' en klik op de HTML-editing software die u gebruikt om HTML-bestanden te creƫren.

2 Zoek de ingebedde div. U kunt een hoogte waarde toe te voegen aan een div in uw pagina om de hoogte van het element uit te breiden.

3 Voer hieronder de code om de hoogte stijl in percentages toe te voegen aan de div tag u wilt uitbreiden.

style = "height: 100%"

4 Vul hieronder na de opening "<DIV" in de bovenliggende div tag die u wilt uitbreiden van de code.

style = "height: auto"

Deze code breidt de bovenliggende div tag tot 100 procent van de lengte van het kind div. De ouder div veronderstelt ook de hoogte van het kind div binnen haar omgeving.

5 Klik op het menu "Bestand" en klik op 'Opslaan' om de webpagina op te slaan met de DIV hoogte verandert.

Hints

  • U kunt ook uitdrukken in pixels in plaats van percentages.