Hoe te Voices opnemen op een WAV op Vista

Hoe te Voices opnemen op een WAV op Vista


WAV-bestanden zijn standaard audio-bestanden gebruikt voor het opslaan golfvorm audio data. Microsoft Windows heeft een programma genaamd Sound Recorder, die sinds Windows 3.1 een eenvoudige microfoon-interface biedt gebundeld. Sound Recorder is een kleine applicatie die het systeem geluidskaart en een microfoon op te nemen monsters van audio gebruikt. Vista Sound Recorder biedt langere opnametijd ruimtes, maar verwijderd veel van de andere aanwezige in eerdere versies van het programma-opties.

instructies

1 Toegang tot de recorder door te klikken op de "Start" -symbool vervolgens te klikken op "Alle programma's." Navigeer naar en open de map 'Accessoires'. Blader door de lijst en klik op de "Sound Recorder" om de toepassing te starten.

2 Sluit een externe microfoon aan op de systemen (rood) microfoonaansluiting. Dit is ofwel rechtstreeks aangesloten op de geluidskaart of volgende gevonden om de (groene) audio-uitgang.

3 Klik op de "Start opname" knop om te beginnen met het opnemen van de microfoon. Sla de opname door te klikken op "Opname stoppen", die een "Opslaan als" wordt geopend dialoog venster.

4 Voer een naam voor de opname monster. In de keuzelijst onder de lege "File name:" veld klikken om de lijst te openen en selecteer "(* .wav)" van de keuzes. U kunt ook aangeven bijdragen kunst of andere album informatie in dit venster. Kies een doelmap voor het nieuwe bestand en glad "Save" om de opname op te slaan als een WAV-bestand.

Hints

  • Windows Vista Home Basic N en Business N Sound Recorder-bestanden worden automatisch opgeslagen als WAV-bestanden.
  • Audacity is een software alternatief voor voice recording in Windows Vista.