Hoe maak je een blog in Word 2007 Maak

Als je van computers en journaling, kunt u genieten van het schrijven van een blog. Een blog, afkorting voor web-log, is een kort dagboek. Schrijvers meestal schrijven blogs over onderwerpen waarmee ze de liefde en de inzendingen dagelijks updates. Vandaag bedrijven en particulieren te schrijven blogs over een grote verscheidenheid aan onderwerpen. Iedereen kan een blog schrijven. Volg deze tips om een ​​blog te maken in Word 2007.

instructies

1 Open uw Microsoft Word 2007-programma door te dubbelklikken op het programma-icoon. Als u het pictogram niet kunt vinden, klikt u op 'Start', gaat u naar "Alle programma's" en kies "Microsoft Word" uit de lijst.

2 Klik op "File" en kies "Nieuwe Blog Post." Het programma zal u nu vragen om uw account te registreren. Klik op "Register Now" en kies uw provider in het menu. Het venster "Account" opent. Vul uw blog URL, en uw accountgegevens. Klik op "Ok." Een venster "Beeld" wordt geopend. Kies waar u wilt dat uw foto's zijn opgeslagen en klik op "OK." Nu kunt u uw blog te creëren.

3 Kies een lettertype dat makkelijk op het internet kan worden gelezen. Vergeet niet uw uiteindelijke toetreding zal verschijnen op het internet, zodat het anders kan uitzien dan in uw Word-programma. Kies een lettertype zoals Arial of Times New Roman. De meeste mensen kunnen deze lettertypes op hun computer te bekijken en ze zijn gemakkelijk te lezen. Kies een 12pt lettertype, want het is het standaard formaat gebruikt op het internet.

4 Maak een pakkende titel die uw algehele blog samenvat. Je wilt iets dat mensen gemakkelijk kunnen onthouden en zal koppelen aan uw blog. iets dat een sleutelwoord beschrijven van uw site te halen. Programma's als Google zullen de mensen naar uw site als u een sleutel zoekwoord in uw titel.

5 Schrijf in paragraaf vorm maar laat witruimte tussen de alinea's. Lezers vinden tekst gemakkelijker te lezen als het schrijven is in korte stukken met witte ruimte tussen de alinea's.

6 Houd uw blog kort. Lezers lezen meestal blogs voor korte stukjes informatie, contacten of humor. U wilt een korte pakkende binnenkomst presenteren of lezers zullen niet de moeite te lezen.

7 Maak links in uw blog naar andere websites. Typ de naam van de site met "www" aan het begin. Word automatisch een hyperlink te creëren voor u naar de site. U kunt ook een woord en klik op de "Hyperlink" knop op de werkbalk om een ​​hyperlink naar een andere site te maken. De box "Insert Hyperlink" wordt geopend. Typ het adres van de site in de "Address" bar. Het woord zal veranderen in een hyperlink. Als uw lezer klikt op het woord, zullen ze het adres dat u hebt getypt in de adresbalk te gaan.

8 Sla uw blog op uw harde schijf. Zorg ervoor dat u de datum voor elke blog u opslaan, zodat u ze weer kunt vinden. Blogs op het internet in de volgorde van de huidige dag achteruit. De nieuwste blog verschijnt altijd eerst. Klik op het pictogram 'Publiceren' als u klaar bent om uw blog te publiceren zijn.

Hints

  • Houd uw blog kort en eenvoudig, maar vermakelijk zodat mensen zullen blijven terugkomen voor meer.
  • Vergeet niet om een ​​back-up van uw werk.