Hoe krijg ik Logitech Cordless Optical Mouseman knop Opties om te werken op Windows Vista?

Hoe krijg ik Logitech Cordless Optical Mouseman knop Opties om te werken op Windows Vista?


De Logitech Cordless Optical Mouseman hoeft niet alleen gebruik maken van de standaard muisknop opties, zoals rechts of links te klikken op een bestand. buttons De Logitech's kunnen worden toegewezen aan specifieke opties in het besturingssysteem Windows Vista als u deze opties vaak gebruikt. De Mouseman model omvat de "SetPoint" software, die kan elke gebruiker snel in kaart een functie of toetsencombinatie voor een van de knoppen op de muis.

instructies

1 Plaats de cd die bij de Logitech Cordless Optical Mouseman kwam in het schijfstation van uw computer, als u de software nog niet hebt geĆÆnstalleerd. Volg de Logitech SetPoint-installatie aanwijzingen die op het scherm verschijnen.

2 Open het menu "Start" en selecteer "Alle programma's." Klik op "Logitech" en selecteer het pictogram "SetPoint".

3 Ga naar het tabblad 'Mijn Mouse ". Selecteer het pictogram "Muis" op de top-laat einde van het venster. Klik op de "Select Mouse" drop-down menu en kies "Cordless Optical Mouseman."

4 Blader door de "Select knop" rubriek en klik op de knop die u wilt toewijzen aan een specifieke taak. Kies de radio knop die overeenkomt met de taak, zoals "Back" of "Rechts Scroll."

5 Kies de "Keystroke Assignment" knop als u een toetsenbord combinatie om de muisknop toe te wijzen. Typ de toetscombinatie in het tekstvak, zoals 'Ctrl + Alt "als u de" Ctrl + Alt "toetsencombinatie om de Logitech's knop toe te wijzen.

6 Klik op "Apply" en kies "OK." Herhaal dit proces met andere knoppen die u wilt toewijzen.

Hints

  • De Logitech Optical Mouseman kunt u ook specifieke programma's starten door op een knop te drukken. In het tabblad 'Mijn Mouse ", klikt u op de" Select Program "drop-down menu en kies het programma te associĆ«ren met de toets. Klik op "Keystroke Assignment" en kies een toetsencombinatie voor het programma. Klik op 'Toepassen'. Open het menu "Start" en ga naar het programma. Met de rechtermuisknop op het pictogram en kies 'Eigenschappen'. Klik op "Shortcut" en typ de toetsencombinatie u in het veld "Shortcut Key" eerder gekozen. Klik op 'OK'.
  • Uw draadloze optische Mouseman geen extra drivers van Logitech nodig, omdat het gebruik maakt van de chauffeurs afkomstig uit Windows Vista.