Hoe maak je een gerenoveerde Dell kopen

De kosten van de elektronica kan te hoog zijn voor veel mensen, vooral in tijden van een nationale economische crisis. Het is tijdens deze tijden waarin gereviseerde producten, zoals computers, vaak gewild. Terwijl u zult waarschijnlijk geen opgeknapte Dell-computers te vinden in elke grote warenhuizen, zijn er bronnen op het internet om u te helpen de perfecte gerenoveerde Dell vinden tegen een lagere prijs dan iets nieuws in de winkels.

instructies

1 Praat met een professionele of onderzoek op uw eigen met behulp van het internet over vormen van Dell-computers wat betreft omvang, het geheugen en add-ons die past bij uw behoeften. Als u vooral een computer voor toegang tot internet nodig heeft, bijvoorbeeld, een lichtgewicht netbook kan alles wat je nodig hebt. Echter, als je een computer om uw digitale foto's, muziek en belangrijke bestanden op te slaan nodig hebt, kunt u iets met extra geheugen en een cd / dvd-speler opgenomen nodig.

2 Bezoek de website van Dell op www.dell.com om te zien wat de huidige modellen van de computers die zij beschikbaar hebben. Hoewel deze zijn niet gerenoveerd, dan heb je een idee van wat modellen zijn meer actuele en wat modellen te zoeken bij het daadwerkelijk zoeken gerenoveerd modellen te krijgen. Houd kleur in het achterhoofd, maar ook, bij het zoeken omdat gerenoveerd modellen kunnen of mogen niet komen in de kleur die u wenst. Als u een specifieke kleur in gedachten hebt, moet u een back-up of twee hebben voor het geval dat.

3 Bezoek Dell's outlet online winkel op www.dell.com/outlet om hun selectie van gerenoveerde en verkoop modellen van computers te bekijken. Hier vindt u de grootste selectie van de onlangs gerenoveerde modellen van Dell-computers te vinden. De computers die u hier vindt u minder duur dan de computers te vinden op de belangrijkste website van Dell, maar zal nog steeds een garantie van Dell aan hen gehecht. Houd favorieten in gedachten of schrijf ze op voordat u naar stap 4.

4 Controleer andere websites zoals eBay.com en Amazon.com voor de modellen die u hebt gevonden op de website van Dell en Dell's outlet winkel. Die websites kunnen Dells zijn gerenoveerd voor nog minder dan je op het stopcontact website vindt. Houd er echter rekening mee dat deze zullen hoogstwaarschijnlijk geen enkele garantie op te nemen. Beslissen of het prijsverschil is het gebrek aan garantie voor wat uw wensen zijn de moeite waard.

Hints

  • Controleer uw lokale winkels gewoon om te zien als je van de omvang van bepaalde computers, zoals netbooks, voor het controleren van de prijzen online.