Hoe maak je een hele gezicht Uitsnede in Photoshop Resize

Hoe maak je een hele gezicht Uitsnede in Photoshop Resize


Photoshop kunt u have some fun wijzigen van foto's op een manier die gek zijn, maar nog steeds kijken realistisch. U kunt het hoofd van een vriend's veel groter dan het werkelijk is te maken, en te vermommen de join aan de hals, zodat het beeld eruit ziet naadloos. Het halen van de kop van de foto is relatief eenvoudig met hulpmiddelen zoals "Extract" of "Hoeken verfijnen", maar montage moet terug op de nek heeft wat speciale zorg.

instructies

1 Open portret van de in Photoshop. Gebruik de "Magic Wand" tool om het gebied buiten de kop te selecteren, waarbij speciale zorg rond het haar. Druk op "Alt" naar gebieden uit de selectie te verwijderen als je een fout hebt gemaakt. Blijf zoveel mogelijk van de hals buiten de selectie gebied als je kunt. Als u tevreden bent met de selectie, klikt u op "Select> Inverse" dan "CTRL-C" aan het hoofd en "CTRL-V" om het te plakken in een nieuwe laag te kopiëren.

2 Markeer de nieuwe laag in het deelvenster "Lagen" en klik op "Bewerken> Transformeren> Schalen." Houd de Shift-toets om aspect ratio te behouden, de grootte van het hoofd door te klikken en een hoek van het beeld te slepen. Klik op de "Move" tool en schuif de vergrote kop in positie boven het midden van de nek.

3 De mee te doen met de nek zal zeer zichtbaar zijn als het nieuwe hoofd is aanzienlijk groter dan de oude. Klik op 'Filter> Uitvloeien "en in het nieuwe venster selecteert u de" Tuit "tool in de linker werkbalk. Met de ronde cursor net over de rand van de hals, klikt u op en voert u de cursor omhoog en omlaag om de nek naar binnen te duwen. Er is enige trial and error hier, maar duw de hals totdat deze past bij de oude nek vorm in de oorspronkelijke afbeelding. Klik op "OK" om de transformatie te voltooien.

4 Selecteer "Layer> Eén laag" om de lagen te combineren. Selecteer de "Kloonstempel" tool met een kleine zachte borstel en zorgvuldig te klonen nieuwe gebieden van de nek op de resterende tekenen van een join. De zachte borstel zal de randen mengen en verwijder eventuele harde overgangsgebied. De vergrote kop zal nu realistisch kijken toegetreden tot op het oude lichaam!

Hints

  • Het halen van het hoofd van een effen gekleurde achtergrond is makkelijker.
  • Beweeg het hoofd, zodat de hals heeft nog steeds dezelfde lengte het percentage correct te houden.
  • Vergeet niet om "Opslaan als" te gebruiken om de oorspronkelijke afbeelding ongewijzigd te laten.