Hoe kan ik Sluit de Bezell eMachine W3400

bezel van uw computer is het belangrijkste stukje plastic verbergen voorpaneel van uw computer toren. Hoewel de primaire functie van het voorpaneel is cosmetisch, kan een gebarsten of verbroken bezel de binnenkant van uw computer open voor vloeistof en condensatie schade vertrekken. Dit kan uw moederbord om kortsluiting te veroorzaken. Gelukkig, opnieuw aan te sluiten voorpaneel uw eMachines W3400 bureaublad van vereist bijna geen demontage.

instructies

1 Zet de computer uit en koppel alle kabels los. Het is nooit een goed idee op uw computer werken terwijl deze is aangesloten op een stroombron. Verwijder alle randapparaten van de computer. Plaats de computer, zodat het frontpaneel naar u toe.

2 Onderzoek de zijkanten van het voorpaneel, waar het aansluit op het voorpaneel van de computer. Gebruik een dunne, platte schroevendraaier om het behoud vergrendelingen los te maken aan iedere kant van de frontplaat totdat deze helemaal uit. Controleren om te zien of er geen scheuren in de ring. Grote scheuren in de ring kan verlangen dat u de ring te vervangen, ronduit. Zorg ervoor dat de power-knop kabels stevig zijn aangesloten op de aansluitingen op het voorpaneel.

3 Lijn de retentie vergrendelingen aan weerszijden van de frontplaat in de overeenkomstige gaten op het voorpaneel van de computer. Plaats de ring terug op het frontpaneel met de grendels en gaten perfect uitgelijnd. Double-controleren om ervoor te zorgen dat er geen kabels belemmeren een van de gaten in het frontpaneel. Druk op het voorpaneel totdat de vergrendelingen snap de ring weer op zijn plaats.

4 Sluit alle kabels en randapparatuur op de computer.

Hints

  • Als er grote scheuren in de ring, volg dan deze procedure om de frontplaat te vervangen.