Hoe kan ik VoIP gebruiken voor Audio Conferencing

Voice over Internet Protocol (VoIP), of digitale voice of breedband telefoon, biedt een eenvoudige vorm van communicatie met alleen je kabel internet aansluiting. De service kunt u uw huidige telefoonnummer en telefoonnummer te houden - of maak uw eigen gratis nummer - op de oproep met zakelijke medewerkers of klanten conferentie.

instructies

1 Meld je aan voor VoIP-dienst. U moet high-speed breedband internet om voip te gebruiken, maar u kunt uw oude bedrade of draadloze telefoons te houden.

2 Stel uw VoIP-dienst. Sluit de adapter, die u moet ontvangen van de service provider, om uw kabelmodem. Sluit je telefoon aan op de adapter aan op de telefoon-ontvanger koppelen aan het internet.

3 Het opzetten van een gratis telefoonnummer, zodat mensen die u kunt bellen, ongeacht waar ze zijn. Uw VoIP interlokale gesprekken zijn gratis, maar degenen die u belt vanuit een conventionele telefoondienst extra betalen voor oproepen uit hun netnummers.

4 Maak gebruik van de gratis 3-weg-bellen service de meeste VoIP-providers bieden aan hun klanten. Als uw conference calls zijn tussen twee andere collega's, zult u niet aan een extra service te gebruiken.

5 Installeer een conferentie server op uw pc. Koop de service van een online aanbieder zoals Webex uw eigen desktop audioconferentie planning en het beheer van het centrum hebben.

6 Start een gesprek met behulp van uw programma om collega's en medewerkers toe te voegen aan uw vergadering. Gebruikers uitnodigen om te bellen vanuit hun vaste lijn telefoons of VoIP-netwerken en mute één of alle bellers op de audioconferentie.

7 Gebruik operator hulp voor meer diensten, zoals wachtmuziek, operator groeten en aanwezigheid logging. Uw leden van de conference call uw specifieke conference nummer vanaf elke telefoon, overal in de wereld, het maken van wereldwijde zakelijke en freelancen nog gemakkelijker.