Hoe het ontwerp van de perfecte Facebook Profile Photo

Hoe het ontwerp van de perfecte Facebook Profile Photo


Je Facebook-profiel foto wordt weergegeven in de linker bovenhoek van je profiel pagina en als een vierkant miniatuur naast je berichten. U kunt het beeld dat standaard silhouet te veranderen door een nieuwe afbeelding te uploaden of het selecteren van een uit een online album; Echter, het ontwerpen van een foto kan je beter vertegenwoordigen, uw website of een organisatie die u vertegenwoordigt. Gebruik een beeldbewerkingsprogramma om een ​​persoonlijke afbeelding die past binnen de parameters Facebook zorgt voor een profiel foto's te maken.

instructies

1 Huur een fotograaf om uw foto te maken, of gebruik maken van de hoogst mogelijke resolutie camera als je moet het zelf doen. Vormen voor een warm en professioneel ogende foto te maken, zoals direct tegenover de camera terwijl glimlachend of deel te nemen aan een activiteit die uw persoonlijkheid vertegenwoordigt. Draag complementaire kleding, en vermijd ongepaste seksuele of naakt inhoud. Het verkrijgen van toestemming om de foto te wijzigen of te uploaden naar Facebook van iedereen die de foto neemt of er in zit.

2 Open een beeldbewerkingsprogramma zoals Microsoft Paintbrush, Adobe Photoshop of Corel Paintshop Pro. Importeer uw foto en een gedeelte van het beeld dat kan worden bijgesneden om uw vierkante thumbnail te identificeren. Maak dit het brandpunt van de afbeelding, en gewas of het formaat van de afbeelding dienovereenkomstig te meten niet meer dan 190 pixels breed.

3 Maak een nieuwe afbeelding die overeenkomt met de maximale Facebook-profiel foto afmetingen van 200 pixels breed en 600 pixels hoog. Voeg een rand en achtergrond kleur die uw foto zal een aanvulling, of afbeeldingen van ProfilePicturemaker.com.

4 Kopieer en plak uw originele foto in het bovenste gedeelte van de achtergrond die u hebt gemaakt. Voeg een tekstvak onder dat identificeert uw naam, organisatie of website aan anderen.

5 Upload je foto op Facebook en klik op "Edit Thumbnail" te zweven over het gedeelte van de afbeelding die u wilt dat anderen zien wanneer je een bericht plaatst. Klik op 'Wijzigingen opslaan' als u klaar bent.