Hoe maak je een nieuwe Facebook-pagina aanmaken voor een organisatie

Hoe maak je een nieuwe Facebook-pagina aanmaken voor een organisatie


Het creëren van een Facebook-pagina voor uw organisatie is een eenvoudig, leuk en zeker rendabel (gratis) manier om een ​​online aanwezigheid te creëren, uw oorzaak te bevorderen, bekendheid evenementen en betrekken van een breed publiek. en potentieel ontelbare Facebook "fans" te helpen verspreiden het woord over u - in slechts een paar stappen, kunt u een actieve Facebook aanwezigheid voor uw groep of organisatie.

instructies

1 Log in op Facebook. U moet een officiële vertegenwoordiger van een organisatie of groep om een ​​Facebook-pagina te maken voor het zijn, maar u kunt de pagina met uw persoonlijke account.

2 Ga naar http://www.facebook.com/pages/create.php

3 In de "Nieuwe Facebook-pagina" box, kies een categorie: Local (kies Zaken categorie); Merk, product of organisatie; of artiest, band of Public figuur. U moet verklaren dat je bevoegd bent om de pagina aan te maken door het intikken van (digitaal te ondertekenen), uw naam en het vakje. Zorg ervoor dat uw getypte naam overeenkomt met uw volledige Facebook-profiel naam.

4 Beginnen met het bouwen van uw online aanwezigheid door het plaatsen van informatie op uw "muur", het delen van foto's en / of video's aanbieden van komende evenementen.

5 Selecteer "Settings" om de verschillende aspecten van uw pagina, zoals leeftijd en locatie beperkingen, die in staat is om te posten aan uw muur, discussieforums, links, notities en andere toepassingen te beheren.

6 Wanneer uw basisinstellingen zijn voltooid, Toon je eigen pagina en kies 'Publiceren' om het leven op Facebook.

7 Engage "fans" door te klikken op de "Share" knop aan de onderkant rechts van de pagina en het verzenden naar uw Facebook-vrienden. Hopelijk zullen ze vertellen twee vrienden, die zal vertellen twee vrienden, en ga zo maar door.

Hints

  • U kunt uw instellingen op elk gewenst moment bij te werken.
  • Misschien wilt u bepaalde personen aan te wijzen als de beheerders te helpen beheren en uw pagina te behouden.
  • Bericht status updates regelmatig aan je vrienden up-to-date en betrokken bij de activiteiten van uw organisatie.
  • Check out de inzichten instrumenten om informatie te krijgen over uw fanbase en interacties.
  • Vergeet niet, alleen officiële vertegenwoordigers van een organisatie kan een pagina aan te maken voor het. Dus zelfs als je een trouwe klant of ventilator, kun je niet het opzetten van een pagina zonder uitdrukkelijke toestemming. "Fan" ërde pagina's zullen worden verwijderd door Facebook.