Hoe te Corners Rond in Photoshop

Digitale beelden hebben scherpe, rechthoekige hoeken standaard, die rauw en slordig kunnen kijken. Als u een afbeelding wilt gladder, mooier afgeronde hoeken geven, kunt u Adobe Photoshop afgeronde rechthoek tool gebruiken om een ​​ronde in het nauw gedreven "venster" op je afbeelding te openen, dan snijden uit alles wat je niet kunt zien door dat raam. Om dit te doen, heb je een nieuwe laag op de top van uw oude beeld te creëren, trek een afgeronde rechthoek in die laag, maak de rechthoek transparant, selecteer alleen het gedeelte van het beeld overlappen de nu onzichtbare rechthoek en kopieer het naar een nieuw bestand.

instructies

1 Open de afbeelding die u wilt bewerken.

2 Klik op de knop "Nieuw" - de ezelsoren pagina - op de bodem van de "Layers" palet. Hierdoor ontstaat een nieuwe, transparante laag, boven de afbeelding van de originele laag. Klik op de nieuwe laag om deze te selecteren.

3 Klik en houd de "rechthoek" knop in het "Tools" palet, en selecteer "Afgeronde rechthoek" uit het pop-up menu.

4 Klik en sleep in de afbeelding om een ​​afgeronde rechthoek te tekenen. Het zal bedekken uw imago, maar maak je geen zorgen over dat - u zult het snel te repareren. Wat er onder de rechthoek zal worden opgenomen in de nieuwe versie van het beeld; Wat is er buiten het zal worden verwijderd.

5 Dubbelklik op de geselecteerde laag in het "Layers" palet om het venster 'Layer Style "te brengen. Sleep de "Fill Dekking" schuifknop in de sectie 'Blending' helemaal naar links, het instellen van de dekking op 0%. Klik op "OK" om het venster te sluiten. Je zult nu in staat zijn om uw afbeelding weer te zien.

6 Klik op het tabblad "Paden" in het palet "Lagen", klik op het kleine pijltje in de rechterbovenhoek van het palet en selecteer "Selectie maken." In het venster dat verschijnt, stelt "Doezelstraal" op nul en controleer de "Anti-alias" box. Klik op "OK" en een mooi afgerond selectie frame, de vorm van de onzichtbare rechthoek, moet worden weergegeven in de afbeelding.

7 Open het menu "Edit" en klik op "Verenigd kopiëren," open vervolgens het menu "Bestand" en selecteer "Nieuw." Dit zal een nieuwe afbeelding te openen. Als het eenmaal open is, terug naar het menu "Edit" en klik op "plakken." De bijgesneden gedeelte van uw oude afbeelding verschijnt, met keurig afgeronde hoeken.