Hoe om bestanden uit een gecomprimeerde map in Windows Verkenner

Gecomprimeerde mappen zijn mappen die zich hebben geritst samen met hun inhoud om ruimte te besparen op uw computer. Als u de bestanden in de gecomprimeerde map wilt bekijken, moet u deze bestanden eerst uitpakken. Dit is een eenvoudig proces dat kan worden gedaan in slechts een paar stappen met behulp van Windows Verkenner.

instructies

1 Klik met de rechtermuisknop op de top van de "Start" knop aan de onderkant linkerkant van uw computer om een ​​snelmenu weer te geven. Kies "Explore" van die snelmenu te openen in Windows Verkenner.

2 Gebruik het bestand boom aan de linkerkant van de Windows Verkenner naar het station en de gecomprimeerde map die u wilt bestanden uit te bladeren. De gecomprimeerde map zal verschijnen op de rechterkant van de Windows Verkenner als je eenmaal hebt gevonden.

3 Klik met de rechtermuisknop op de top van de gecomprimeerde map om het snelmenu weer te geven. Kies 'Openen met' in het snelmenu om het dialoogvenster Openen met te openen.

4 Controleer of de gecomprimeerde map die u wilt bestanden uit is geselecteerd in het dialoogvenster Openen met.

5 Klik op de knop "OK" om het dialoogvenster Openen met sluiten en te instrueren Windows XP om de bestanden te extraheren uit deze gecomprimeerde map.

6 Zoek de bestanden in Windows XP die zijn gewonnen uit de gecomprimeerde map. Ze zijn op dezelfde locatie als de gecomprimeerde map is opgeslagen.

7 Sluit Windows Verkenner door te klikken op "Sluiten" in het menu Bestand.