Kan Excel Web Apps, worden opgeslagen in Google Docs?

Als het gaat om het gebruik van een spreadsheet op uw computer, zowel Microsoft Excel en Google Docs bieden haalbare opties. In feite, met de Excel web app, is het mogelijk om uw documenten online op te slaan met beide opties. Wilt u uw Excel-bestanden op te slaan in Google Docs, zult u niet in staat zijn om het direct te doen, maar sommige andere oplossingen zijn beschikbaar.

Microsoft Excel en Google Docs

Microsoft Excel is een spreadsheet programma dat wordt geleverd met de Microsoft Office-suite van software. De webapplicatie versie van Excel stelt gebruikers in staat om te voorkomen dat de software op hun computers, maar gebruik het online. Bestanden worden opgeslagen op servers op afstand en kan worden geraadpleegd vanaf elke computer met internettoegang. Google Docs is een soortgelijk programma, geproduceerd door Google en bevat ook een spreadsheet. Deze documenten worden ook opgeslagen op servers op afstand en zorgen voor real-time samenwerking met andere gebruikers. Google Docs is gratis te gebruiken.

Opslaan van Microsoft Excel

Wanneer u Microsoft Excel gebruikt, de bestanden die u maakt, kan niet direct worden opgeslagen in Google Docs spreadsheets. Het bestand aangemaakt is een bestand speciaal ontworpen om te worden geopend met Excel. Wilt u de informatie van uw Microsoft Excel-bestand te krijgen over naar een Google Docs spreadsheet, kan je gewoon kopiƫren en plakken van de informatie. Dit kan leiden tot een aantal problemen met de opmaak en de afstand van het document, aangezien ze niet hetzelfde programma.

alternatieven

In plaats van het kopiƫren en plakken, wat meer geavanceerde opties zijn beschikbaar. Bijvoorbeeld met behulp van software programma's, zoals Google Cloud Connect en OffiSync, kunnen gebruikers bestanden in Excel op te slaan en vervolgens zijn bijgewerkt in Google Docs. Dit maakt het mogelijk voor u om te werken in Excel en vervolgens het document opgeslagen als een Google Docs-bestand. Hierdoor kunnen andere gebruikers van de spreadsheet krijgen zodat wijzigingen kunnen worden aangebracht.

overwegingen

Als u een van de software programma's beschikbaar om documenten van Microsoft Excel overbrengen naar Google Docs te gebruiken, kan het werken, maar sommige problemen kunnen optreden. Met dit proces, de programma's niet altijd perfect werken en je moet bereid zijn om uw documenten proeflezen nadat ze zijn overgedragen zijn. Je mag ook niet in staat zijn om de bestanden in Google Docs te besparen en hebben ze bijgewerkt in uw Excel-webapplicaties. Vanwege dit, het is een minder-dan-ideale oplossing, maar het kan de klus te klaren.