Hoe maak je een Web Diary Maak

Hoe maak je een Web Diary Maak


Het houden van een online dagboek is eenvoudig, en het krijgen van het op te zetten is niet moeilijk, hetzij. Een online dagboek is vrijwel hetzelfde als een online weblog of blog. Blogs kunt u dagelijks gegevens in te voeren en post ze voor anderen om te lezen. U kunt ook foto's en video's op te nemen. Er zijn veel sites die uw blog of webpagina dagboek zal gastheer gratis en kunt u snel aan de slag door het volgen van deze snelle en eenvoudige stappen.

instructies

1 Verbinden met het internet. Er is geen software nodig is om uw web-dagboek te beginnen. U zal echter behoefte aan een webhost. Gebruik een webbrowser om de term te zoeken "gratis blogs." U ziet een lijst van gastheer sites zoals TypePad, Wordpress en Blogger / Blogspot (de drie meest populaire) te krijgen. Kijk naar de kenmerken van elk en beslissen welke u wilt gebruiken.

2 Kies een blog host en klik op de "Get Started" of "Create My Account" knop. U moet een e-mailadres op te geven en kies een wachtwoord. Bewaar uw wachtwoord op een veilige plek waar je kunt gemakkelijk vinden. De hosting site zal u door de stappen van het creëren van een nieuwe account en privacy-instellingen te bieden om de toegang te beperken, zodat u kunt bepalen wie uw gegevens bekijkt.

3 Sluiten en opnieuw openen van de site om uw log-on informatie te testen. U wordt gevraagd naar uw e-mailadres en wachtwoord in te voeren, dan zal uw blog te openen. Klik op de "Nieuwe Post" knop om een ​​pagina waar u kunt om de vermelding typen zien. U zult iconen voor het uploaden van foto en video bestanden te vinden. Nogmaals, de site die u door het proces. Als je in een addertje onder het gras lopen of vragen over functies hebben, toegang krijgen tot de site "Help" of hoofdstuk "Tutorial".

4 Na het schrijven van een bericht, klik op de "Save Now" of "Opslaan en Preview" knop. Nu kunt u uw bericht bekijken zoals het op uw blog zal verschijnen. Als u tevreden bent, klikt u op de knop 'Publiceren' en uw post zal gaan wonen, wat betekent dat zal zichtbaar zijn voor anderen. Als u niet wilt dat nog te publiceren, kunt u terugkeren naar het venster bewerken. By the way, kan je live berichten worden bewerkt of afgebroken wanneer u kiest.

5 Bekijk je blog of dagboek, door te klikken op de "View Blog" knop. Zorg ervoor dat je vrienden vertellen over uw blog en hen voorzien van de URL-adres.

Hints

  • Plan uw blogberichten op voorhand. Bepaal welke inhoud u wilt dekken in uw online agenda en maak uw inzendingen interessant en kort.
  • Kies een profiel foto en maken gebruik van een beeldbewerkingsprogramma om het gewas voor uw blog. Meestal een kleine 150-by-200-pixel, image 72 DPI is voldoende. De meeste blog sites wordt een afbeelding automatisch bijsnijden, maar je laat het aan het toeval die manier. Maak de afbeelding kleine alvorens het te uploaden naar uw blog; Dit zorgt ook snelle upload of download tijd.