Hoe te houden mappen Stationair op het bureaublad

Hoe te houden mappen Stationair op het bureaublad


Het Windows-besturingssysteem wordt niet bepaald hoe de gebruikers te plaatsen items op het bureaublad, het nabootsen van dezelfde vrijheid die je aan een bureau in je studie of op kantoor zou kunnen hebben. Digitale mappen, pictogrammen en documenten die u op de virtuele desktop bijna gehoorzamen aan de wetten van de fysica die u kunt ervaren in de fysieke wereld. Als u nieuwe mappen toe te voegen aan het bureaublad, krijgen andere objecten opzij geschoven en orde is onbestaande in de tijd. Wilt u virtuele lijm om uw mappen te voorkomen dat het verplaatsen over het bureaublad te passen, kunt u een functie die dit automatisch zal doen in het besturingssysteem te gebruiken.

instructies

1 Beweeg de cursor naar een leeg gebied van het bureaublad.

2 Klik met de rechtermuisknop en kies vervolgens "View" in het menu.

3 Selecteer "Auto Pictogrammen schikken" van de sub-menu, dat een vinkje plaatst naast dit label. Deze actie sluit uw mappen op zijn plaats op de desktop, samen met andere voorwerpen.

Hints

  • Solliciteer beveiligingsmachtigingen om mappen die zijn opgeslagen op het bureaublad om te voorkomen dat andere gebruikers en user-rekeninghouders van het wijzigen van de map.
  • Gebruik de Jump Lists functie in Windows 7 om mappen te hechten aan stationaire pictogrammen op de taakbalk.