Hoe kan ik Render HTML e-mail met afbeeldingen geblokkeerd?

Hoe kan ik Render HTML e-mail met afbeeldingen geblokkeerd?


Het blokkeren van afbeeldingen in uw e-mail helpt u te beschermen tegen pottenkijkers en spammers, maar het kan invloed hebben op hoe u legitieme e-mail te bekijken. Als u de afzender van een HTML-bericht met afbeeldingen als bijlage vertrouwen, vertel uw e-mail client of server zo. U kunt beelden deblokkeren in een bepaalde bericht, van een bepaalde gebruiker, of van iedereen. Wees voorzichtig bij het beeld-blokkerende permanent uitschakelen. Handelaren maken vaak gebruik van ingebedde afbeeldingen te verifiëren dat u hun e-mail hebben geopend.

instructies

Gmail

1 Meld u aan bij uw Gmail-account. Klik op een e-mail map op de linkerkolom. Klik om het bericht dat u wilt bekijken op het bericht te openen.

2 Kijk onder de tekst "Afbeeldingen niet weergegeven." Klik op de link "Toon beelden hieronder."

3 Als u de afzender vertrouwt en wilt dat Gmail altijd foto's vanuit dat adres te tonen, klikt u op 'Altijd tonen beelden van (e-mailadres afzender) "in plaats. Gmail alle foto's in het bericht te downloaden.

Yahoo Mail

4 Meld u aan bij uw Yahoo! Mail-account.

5 Klik op de e-map die u wilt e-mail in te lezen, zoals de inbox. Dubbelklik op het bericht dat u wilt lezen om het in een grotere weergave te openen.

6 Kijk naar de bovenkant van het bericht boven de onderwerpregel. Als er een gele balk met de tekst "Dit bericht bevat geblokkeerde afbeeldingen," uw account in te stellen om afbeeldingen in sommige of alle inkomende e-mail te blokkeren.

7 Klik op 'Bekijk foto's' om de geblokkeerde afbeeldingen weer te geven. Dit maakt de boodschap zoals die door de zender.

Windows Live Mail

8 Start Windows Live Mail. Kies een map aan de linkerkant en dubbelklik op een bericht header om dat bericht te openen.

9 Klik op 'Toon inhoud' in het venster bericht naar de geblokkeerde afbeeldingen weer te geven.

10 Ga naar het menu 'Extra' in de belangrijkste Windows Live Mail-venster. Klik op 'Safety Options. " Klik op het tabblad 'Beveiliging'. Onder "Download Images" vinkje "Afbeeldingen en andere externe inhoud in HTML-e-mail" als u wilt foto's van alle inkomende e-mail weer te geven. Om foto's te bekijken van alleen vertrouwde adressen, laat dat vakje aangevinkt, en ook vink "lijst met veilige afzenders" optie eronder.