Hoe kan ik Convert AVI naar het WMV-formaat

Het omzetten van AVI naar WMV kan worden gedaan met behulp van een aantal gratis conversie programma. AVI (Audio Video Interlace) en WMV (Windows Media Video) beide zijn gemeenschappelijke videoformaten. Deze bestanden zijn compatibel met de meeste media-spelers of draagbare audio-apparaten. Het geconverteerde bestand zal uitzien en hetzelfde klinken als het origineel. Als je een gratis programma te gebruiken (zoals WM Converter 2), zal de conversie proces snel en laat geen watermerk op de geconverteerde bestand.

instructies

1 Klik op de "Resources." link om te downloaden WM Converter 2. Klik op de "EXE" bestand om de installatie te beginnen.

2 Klik op de "Next." knop op de eerste installatie scherm.

3 Selecteer de map waar u het programma op te slaan. Standaard wordt het te installeren op de C: \ schijf. Klik op "Next.".

4 Klik op de "Start." knop om de installatie te beginnen. Wacht tot de installatie is voltooid. Klik op 'Exit. ".

5 Klik op 'Ja.' wanneer wordt gevraagd of u het programma uit te voeren.

6 Klik op de "WMV" knop in het hoofdstuk "Omzetten naar". Plaats vinkje op de optie "video".

7 Klik op de "Good" knop in de sectie "Kwaliteit".

8 Sleep het AVI-bestand dat u wilt converteren naar het centrum venster van het programma.

9 Klik op de "Output Folder" knop. Selecteer waar u wilt dat alle bestanden worden geplaatst nadat ze zijn geconverteerd. Klik op "Start Conversion" om te beginnen met het omzetten van het AVI-bestand naar WMV-formaat. U kunt het geconverteerde bestand in uw Output Folder te vinden.

Hints

  • Andere gratis programma's die in staat van het omzetten van AVI naar WMV onder andere Any Video Converter, Leawo Gratis AVI Converter en Switch Sound File Converter.