Hoe te verwijderen Windows Anti-Virus

Hoe te verwijderen Windows Anti-Virus


Windows Anti-Virus is malware en het is belangrijk om het uit uw systeem onmiddellijk te verwijderen. Deze software is een nep anti-virus programma dat uw computer en trucs die u scant in het denken heb je een virus. Het probeert dan krijg je om software te kopen om het virus te verwijderen. Deze claims zijn vals, en je hoeft niet een virus op uw systeem, zodat u kunt de waarschuwingen negeren.

instructies

Malwarebytes Anti-Malware

1 Download Malwarebytes Anti-Malware Klik op de installatie-verbinding en de software te installeren.

2 Open Malwarebytes en klik op het tabblad "Update". Klik op "Check for Updates" en selecteer "Perform full scan." Deze scan zal ongeveer twee uur duren.

3 Als Malwarebytes is voltooid scannen, zal een dialoogvenster openen waarin u de resultaten van de scan. Het zal automatisch alle spyware / malware het vindt op uw systeem te verwijderen. Sluiten Malwarebytes en start de computer opnieuw op te starten door te klikken op "Start" en "Restart."

Spybot Search & Destroy

4 Download SpyBot Search & Destroy. Klik op de installatie link en volg de instructies op het scherm. Open het programma door te klikken op het pictogram op het bureaublad of door het selecteren van het menu "Start" en vervolgens op "Programma's" en "Spybot Search & Destroy."

5 Open Spybot en klik op "controleren op problemen." Een lijst van spyware en adware Spybot vondsten tijdens een scan verschijnt aan de onderkant van het scherm. Dit kan tot een uur, afhankelijk van factoren zoals de laatste keer dat je een scan uitgevoerd. Als het programma klaar, een doos die zegt "Fix Gekozen Programma's" wordt geopend.

6 Controleer elk vakje aan naast de gevonden problemen en klik op "Fix Gekozen Programma's" aan de bovenkant van het scherm. Klik op "Yes" op de pop-up venster, en de inzendingen van de computer worden verwijderd. Spybot zet een groot groen vinkje naast elke spyware noem maar op beoordelingen.

7 Klik op het pictogram Immunize in de linkerbovenhoek paneel. Klik op "Enable permanente blokkering van slechte adres in Internet Explorer." Sluit het programma door te klikken op de "X" in de rechter bovenhoek.

Ad-Aware Free

8 Download Ad-Aware Free. Klik op de installatie link en volg de instructies op het scherm totdat het programma wordt opgeslagen op uw computer.

9 Open Ad-Aware door te klikken op het pictogram op uw bureaublad of klik op de knop "Start", "Programma's" en "Ad-Aware." Alle beschikbare updates automatisch te downloaden. De update kan tot een uur, afhankelijk van hoeveel updates zijn beschikbaar om te downloaden. Wanneer het klaar is bijgewerkt, blijft het programma te openen.

10 Klik op "Scan Now" aan de linkerkant. Dit zal vertragen de eerste keer dat u de software te draaien, hoewel sneller gedurende de volgende toepassingen. Wanneer de scan is voltooid, wordt u aangeboden met een overzicht van de spyware gevonden en verwijderd op uw systeem. Sluit het programma.