Hoe te verzenden Automatische uitgaande e-mails

Het verzenden van automatische uitgaande e-mails kan een van de beste dingen die je kunt leren. Met deze e-mails kun je je familie en vrienden weten wanneer je gaat weg of gewoon te druk om te reageren op uw e-mail voor een periode van tijd te zijn. De onderstaande stappen zal u helpen bij het opzetten van automatische reacties op uw e-mails wanneer u niet beschikbaar bent.

instructies

1 Zoek opties in uw e-mail. In Comcast, het is onder "Voorkeuren". In Netscape is onder "Opties". U kunt zoeken in uw hulp te vinden waar het in uw e-mailprovider.

2 Selecteer "Auto antwoord" of "Auto reactie" of wat uw e-mailprovider het noemt.

3 Controleer "Yes" of "Turn on" om de automatische e-mails in te schakelen.

4 Vul de data die u wilt dat de automatische e-mail worden geactiveerd. In sommige programma's die u zet het gewoon op en zet hem dan uit als je terug bent. In andere gevallen moet u de data die u wilt dat het in werking treden.

5 Geef een onderwerp. Sommige e-mail automatisch een onderwerp toe te wijzen, maar in anderen je nodig hebt in jezelf een onderwerp in te vullen.

6 Typ een bericht in het vak dat je wilt dat mensen zien. U wilt het bericht om te zeggen iets als dit: "Ik zal niet beschikbaar zijn van maandag tot en met woensdag." U kan ook nodig zijn om te selecteren waar u wilt dat uw e-mail opgeslagen; Meestal zou dit uw inbox zijn.

7 Kies "Update" of "Opslaan" of het vak dat uw e-mailprovider heeft je nodig om in te checken om uw automatische uitgaande e-mail te activeren.

Hints

  • Zorg ervoor dat u de automatische respons te zetten als u terugkomt als uw e-mailprovider niet hoeft u data selecteren om te kunnen worden van kracht.
  • Wees voorzichtig met behulp van automatische uitgaande e-mail, want hoewel het laat je vrienden en familie weten dat je weg bent het laat ook de spammers weten dat dit een geldig e-mailadres en je kan beginnen met het krijgen van nog meer spam.