Wat zijn de voordelen van COM +?

COM + is een protocol dat wordt gebruikt door ontwikkelaars, uitgevonden door Microsoft, dat is een nieuwe generatie van een productlijn die begon met Microsoft Component Object Model of COM, en Microsoft Transaction Server, of MTS. Het bouwt in wezen een proces wachtrij software proces acties sneller te helpen. COM + is vooral bedoeld voor ontwikkelaars die Microsoft Virtual C ++ en Virtual Basic. De huidige versie van juli 2011 is 1,5.

Betrouwbaarheid

Het gebruik van de wachtrij verwerking in COM + zorgt voor meer betrouwbaarheid in de ontwikkeling van software. COM + bevat een tool genaamd Message Queuing die extra bescherming biedt voor databanken biedt. In het geval van een hardwarefout, valt Message Queuing terug naar een eerdere veilige toestand, het opslaan van berichten en het beschermen van data.

doeltreffendheid

In de wachtrij proces systeem COM + zorgt voor een time-specifieke gebeurtenissen. Heb server onderhoud je nodig hebt om uit te voeren? COM + zal u toelaten om een ​​tijd aan te wijzen of wijzen de taak moet worden uitgevoerd wanneer de server heeft een lage stammen, zoals het midden van de nacht of in het weekend.

Tijdelijke oplossingen

GMO's in de wachtrij verwerking helpt ondersteunen in het werken rond problemen die zich voordoen. Het proces wordt gebruikt in COM + werkt goed met laptops of andere mobiele apparaten die verbroken halverwege een actie zou kunnen worden. Wordt altijd gehouden op een of ander apparaat en nooit verloren in de transmissie. Bovendien, als een onderdeel of hardware niet werkt, COM + zal automatisch proberen om opnieuw de route van het proces aan het werken hardware.

nieuwe database

Een ander voordeel van COM + is de extra registratie-database gebruikt het, getiteld RegDB. RegDB wordt gebruikt, zodat COM + kan efficiënter en veilig op te slaan informatie sleutel tot het succes COM + 's, en COM + hoeft niet constant toegang tot het register om zijn taken uit te voeren.