Open-Source Spyware Removal Tools

Open-Source Spyware Removal Tools


Spyware is een programma of verzameling programma's die de websites die u toegang en dingen die je doet op je computer te volgen stuurt de informatie naar derden bedrijven en hackers. De programma's zijn vergelijkbaar met virussen, maar werken op de achtergrond en uiteindelijk vertragen uw systeem. Een manier om spyware te verwijderen is met behulp van een open-source of gratis, spyware removal tool. De tools zijn verkrijgbaar bij een aantal ontwikkelaars en omvatten systeem scanners die uw computer zoeken naar spyware en de bijbehorende pop-up advertenties.

spyware Terminator

Een open-source tool verwijderen van spyware, Spyware Terminator bevat een automatische spyware scanner en gratis automatische updates, zodat het programma weet wat nieuwe spyware wordt vrijgegeven door derden bedrijven en hackers. Het programma werkt op alle Windows-systemen; geeft een verslag van de spyware gevonden; en laat je plannen wanneer u het programma om uw systeem te scannen wilt. Spyware Terminator interfaces, zelfs met uw huidige anti-virus pakket of u kunt activeren de ingebouwde anti-virusprogramma's Clam AntiVirus. Om het programma te downloaden, klik op de link "Spyware Terminator" in het gedeelte Resources.

Winpooch

Voor Windows XP, 2003 en 2000 32-bit systemen, Winpooch is een open-source spyware removal tool die ook alle wijzigingen aan uw systeem, alsmede alle Trojan virussen die aanwezig zijn op uw systeem kunnen worden gedetecteerd. Het programma omvat automatisch scannen en de mogelijkheid om de interne controles en de beveiliging in te stellen naar uw wens. Om het programma te downloaden, klik op de link "Winpooch" in het gedeelte Resources.

SpywareBlaster

SpywareBlaster niet alleen detecteert en verwijdert spyware, maar ook browser hijackers, auto-dialers en andere kwaadaardige programma's die op uw computer aanwezig kan zijn. Het open-source programma voorkomt de installatie van ActiveX-spyware en tracking cookies die ruimte innemen op uw harde schijf als de elementen sturen uw persoonlijke gegevens. SpywareBlaster werkt op alle Windows-systemen en bevat zelfs een website te blokkeren hulpprogramma dat potentieel gevaarlijke of ongewenste websites beperkt vanaf opduiken op het scherm van uw computer. Om het programma te downloaden, klik op de link "SpywareBlaster" in het gedeelte Resources.

SpywareGuard 2.2

Een real-time spyware removal tool die interfaces met anti-virus programma's op uw computer, SpywareGuard 2.2 draait op Windows XP en oudere Windows-systemen en is voorzien van een "Download Protection" component die bestanden scant voor potentiƫle spyware. Het programma detecteert en verwijdert browser kaper programma's en andere schadelijke bestanden. Om het programma te downloaden, klik op de link "SpywareGuard 2.2" in de sectie Resources.

Spybot Search and Destroy

Spybot Search and Destroy is een open-source verwijderen van spyware programma dat verwijdert ook adware, browser kapingen en andere kwaadaardige programma's van uw systeem. Het programma werkt op alle Windows-systemen, draait op de achtergrond, en biedt de mogelijkheid om de instellingen van het programma aan te passen aan uw wensen. Om het programma te downloaden, klik op de "Spybot Search and Destroy" link in de rubriek Resources.