Hoe kan ik WMV-bestanden af ​​te spelen op de PSP

Terwijl de Sony PSP is aangepast aan Windows Media Audio-bestanden af ​​te spelen, kan het Windows Media Video-bestanden niet lezen. Als u wilt WMV-bestanden af ​​te spelen op je PSP, moet u ze converteren naar een MP4-formaat dat op het draagbare apparaat zal spelen. Er zijn een aantal softwareprogramma's die specifiek zijn gemaakt voor het omzetten naar PSP formaten, waardoor omzetting vrij eenvoudig. Andere programma's kunnen ook de WMV's om te zetten in MP4s voor de PSP, dat een beetje extra werk zal nemen.

instructies

1 Download een video conversie software programma dat werkt met MP4-formaat en te installeren op de computer. PSP Video en Nero Recode zijn twee voorbeelden die video's specifiek kan converteren naar MP4 voor de PSP.

2 Sluit de PSP aan op de computer met een USB-kabel en de memory stick wordt weergegeven als een van de harde schijven van de computer. Klik op de stick om het te openen en de mappen te onthullen binnen het.

3 Open het programma en open zijn "Video Wizard 'voor het converteren van bestanden. Importeer het WMV-bestand in het programma, met behulp van de "open" optie en de bijbehorende zoekfunctie om te zoeken en selecteer het bestand op uw computer.

4 Selecteer de MP4-formaat naar het WMV-bestand converteren naar (als u gebruik maakt van een PSP specifiek programma zoals PSP Video, dit is niet nodig). Selecteer het bestand WMV in de etalage het is opgenomen in en ga naar het programma "Profile" selectie. In het drop-down lijst van formaten u kunt omzetten in, selecteer een MP4-formaat - op zoek naar een een dat noemt "PSP."

5 Selecteer een uitgang bestemming aan de MP4 op te slaan bij conversie. Gebruik de "Output file / location" knop om een ​​zoekprogramma en selecteer uw locatie keuze. Dit kan onder meer de PSP geheugen zelf houden, maar wilt u misschien een kopie naar de belangrijkste harde schijf van uw computer eerst op te slaan.

6 Klik op de "Record" Convert "," OK "of aanverwante knop daarna en het programma zal het bestand als een PSP-gerelateerde MP4 opnemen.

7 Open de PC-map die u de MP4-bestand opgeslagen als je het niet direct op te slaan op de PSP. Sleep het bestand naar de memory stick, waardoor het in uw persoonlijke video-map op de memory stick.

Hints

  • Lees over een tutorials voor uw specifieke programma en op zoek naar extra informatie met betrekking tot conversie naar PSP-gerelateerde formaten.