Hoe je een draadloze HP 7410

Hoe je een draadloze HP 7410


De HP 7410 is een multi-functie of "all-in-one printer" dat een printer, een fax, een kopieerapparaat en een scanner beschikt. De printer heeft ook ingebouwde Wi-Fi-connectiviteit die u toelaat om verbinding te maken met een beschikbaar draadloos netwerk. Zodra de printer met succes is verbonden met een Wi-Fi-netwerk, kunt u draadloos verzenden afdruktaken naar de HP 7410 vanaf elke computer aangesloten op het netwerk.

instructies

1 Druk op de "Setup" knop op de HP 7410. Druk op de "8" knop op de printer en druk vervolgens op "4"

2 Selecteer het netwerk waarmee u verbinding wilt maken in de lijst met beschikbare draadloze netwerken. Gebruik de pijltjes omhoog en omlaag om uw keuze te markeren. Druk op de "OK" toets.

3 Voer de toegangscode voor het netwerk als dit wordt gevraagd door de HP 7410. Network wachtwoorden zijn hoofdlettergevoelig. Gebruik de pijlen omhoog en omlaag om het wachtwoord in te voeren. Druk op de "OK" toets.

4 Wacht terwijl HP 7410 verbinding maakt met het Wi-Fi-netwerk. De printer zal u vragen wanneer de verbinding succesvol is.

5 Open een webbrowser op uw computer en download de meest recente drivers voor de HP 7410, met behulp van de link in het gedeelte Bronnen van dit artikel. Sla de drivers op uw bureaublad. Dubbelklik op het bestand driver te installeren. U moet de stuurprogramma's op elke computer die zal worden delen van de HP7410 via het draadloze netwerk te installeren.