Hoe maak je een Xerox 7400 printer resetten na de overdracht Unit vervangen

De overbrengeenheid over een Xerox Phaser 7400 kleuren LED printer drukt het papier naar de trommel, zodat het beeld op het papier kan worden geplaatst. Na vervanging van eenheden, moet de printer automatisch de teller opnieuw in te stellen. Als de teller niet opnieuw in te stellen, u hebt de overdracht eenheid verkeerd geïnstalleerd, of het apparaat zelf defect. Om de teller handmatig resetten, moet u het apparaat opnieuw te installeren, en, indien nodig, in te voeren dienst diagnostiek.

instructies

1 Til de bovenklep met behulp van het handvat boven het bedieningspaneel aan de voorzijde van de printer. Til alle vier de imaging-eenheden en leg ze op een stuk papier. Gebruik een ander stukje papier om de imaging-eenheden te dekken om blootstelling aan licht te voorkomen. Klap de twee goudkleurige vergrendelingen aan de voor- en achterkant van de overdracht eenheid, gebruik dan de twee handvatten om de overdracht eenheid uit de machine te tillen.

2 Plaats de transfer unit door het plaatsen van de linkerkant in de beugel eerst, dan rechts. Druk op beide vergrendelingen om ervoor te zorgen dat het toestel vergrendeld is op zijn plaats. Plaats de imaging-eenheden en sluit de bovenklep. Als het bericht is verdwenen, is de reset voltooid. Zo niet, dan moet u het stellen van diagnoses in te voeren en de telling handmatig te wissen.

3 Zet de printer uit. Zet hem weer aan terwijl u de "Back" en "Help" knoppen tegelijk totdat de woorden "invoeren Dienst Diagnostics" verschijnt. Dit gebeurt kort na het Xerox logo centra op het bedieningspaneel. Als je voorbij het logo en hebben het bericht niet te zien, zet de printer uit en probeer het opnieuw.

4 Druk op de pijl omlaag op het bedieningspaneel tot u bij de optie voor het NVRAM Access. Klik op de knop "OK" op het bedieningspaneel. Scroll naar beneden met de pijl naar beneden tot je CRU Counter Resets. Klik op de knop "OK" te selecteren. Gebruik de pijl omlaag op het bedieningspaneel totdat u Reset Transfer Belt Graaf en klik op de knop "OK" te bereiken. Druk op de "Help" knop om de optie Ja of Nee om de telling overdrachtband resetten schakelen. Klik op de knop "OK" als je eenmaal hebt op Ja. Zet de printer uit en weer aan.

Hints

  • Vervang altijd de verbruiksitem dat een fout veroorzaakt alvorens diagnostiek. Als een fout optreedt onmiddellijk na het vervangen, betekent dit vaak het verbruiksmateriaal is defect. Dit is ook van toepassing als de vervanging van verbruiksmaterialen melding niet verdwijnt nadat de verbruiksmaterialen vervangen.
  • Do not mess rond in diagnostiek. Doe wat je moet doen en stap uit. Het is mogelijk om uw printer te zetten in een zeer zware presse-papier als u de instellingen zonder een goede instructie aan te passen.